мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Празан екран са Ы ∞ Ы

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2008, 10:45
Нови члан групе

Default Празан екран са Ы ∞ Ы

Здраво. Као и многи људи и треба да буде јасно да ја знам врло мало о компјутерима и како они раде, тако да сам вероватно ће направити будалу од себе, али овде иде ...!
Недавно смо добили рачунар, имао је графичка картица, РАМ и тврди диск мислим (?) Замењен јер није радни пре - уоулднт ништа учинити. То је у реду за неко време, али имам само окренуо га на то и пролази на екран са Ы ∞ Ы (Ы бескрајност знак Ы) у горњем левом. Сам разговарао са неким о томе и они је рекао мене јер рачунар препозна хард диск у постављен за доун лоад Хутил ИСО 210 (за ЦД-РОМ диск јединицу.) Зип од Самсунгс страницама. Једном преузете и унзиппед га, а затим скидати ИСО спаљивање програм ставити овај инфо на ЦД-РОМ. Које ја мислим да није у праву. Али она је и даље не ради. Кад сам ставио ЦД у рачунар стаје за неко време на притисните ДЕЛ унети Сетуп а затим одлази на ову поруку: уа из АТАПИ ЦД-РОМ
Ы Ы ∞ ∞
И промена БИОС то чизма из ЦД-а, као први избор као ја донт имати дискету и то је кад се ова формулација је стигла, али навика да функционише без обзира што сам наручити и ставите дискету, ЦД или хард диск.
Било ко да зна шта се дешава и шта то значи? Нешто треба да урадите са погонима или Уиндоус КСП, јер би се дуг као утовар то?
Хвала
Old 3. Мар 2008, 19:26
Аустин Гроуп

мабые његове цд?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 4. Мар 2008, 04:32
Нови члан групе

Покушао сам неколико различитих цд-а и имам прекинуте ЦД-РОМ-у да видим ако има проблема са тим, али она још увек говори исту ствар
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ на суитцх, Набавите празан екран! сани33 Генерал Хардуаре Цхат 3 30 Окт 2009 13:52
ХП НЦ6000 Бланк Сцреен Проблем уоодуоркс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 16. јуна 2009 22:12
Празан екран? Шта да радим? ПЦдуммы Генерал Хардуаре Цхат 7 16 јануар 2009 15:43
Празан екран на боот ноодлеслап Генерал Хардуаре Цхат 4 25. сеп 2008 02:11
Помоћ празан екран са ПЦ трчање лавентура Генерал Хардуаре Цхат 6 3. септембра 2008 15:17
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц