Празан екран са Ы ∞ Ы Здраво. Као и многи људи и треба да буде јасно да ја знам врло мало о компјутерима и како они раде, тако да сам вероватно ће направити будалу од себе, али овде иде ...!
Недавно смо добили рачунар, имао је графичка картица, РАМ и тврди диск мислим (?) Замењен јер није радни пре - уоулднт ништа учинити. То је у реду за неко време, али имам само окренуо га на то и пролази на екран са Ы ∞ Ы (Ы бескрајност знак Ы) у горњем левом. Сам разговарао са неким о томе и они је рекао мене јер рачунар препозна хард диск у постављен за доун лоад Хутил ИСО 210 (за ЦД-РОМ диск јединицу.) Зип од Самсунгс страницама. Једном преузете и унзиппед га, а затим скидати ИСО спаљивање програм ставити овај инфо на ЦД-РОМ. Које ја мислим да није у праву. Али она је и даље не ради. Кад сам ставио ЦД у рачунар стаје за неко време на притисните ДЕЛ унети Сетуп а затим одлази на ову поруку: уа из АТАПИ ЦД-РОМ
Ы Ы ∞ ∞
И промена БИОС то чизма из ЦД-а, као први избор као ја донт имати дискету и то је кад се ова формулација је стигла, али навика да функционише без обзира што сам наручити и ставите дискету, ЦД или хард диск.
Било ко да зна шта се дешава и шта то значи? Нешто треба да урадите са погонима или Уиндоус КСП, јер би се дуг као утовар то?
Хвала |