az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Boş Ekran Y ∞ Y ile

Reply

Konu Araçları
Old 3 Ocak 2008, 10:45
Yeni Üye Grubu

Default Boş Ekran Y ∞ Y ile

Merhaba. Pek çok insan gibi ben yapmak gerekiyor i çok bilgisayar ve küçük nasıl çalışır, bu yüzden belki ama burada kendimi bir aptal yapmak olacak gidiyor biliyorum açık ...!
Çünkü önce - wouldnt şey yapmak çalışma wasnt Yakın bir PC var ve grafik kartı, RAM ve sabit sürücü olduğunu düşünüyorum (?) Değiştirilmiştir. Bir süre ama sadece açık olması için de iyi olmuş ve üzerinden Y ∞ y top (Y sonsuzluk işareti Y) ile ekran gidiyor kaldı. Hakkında ve bilgisayardaki sabit sürücünüze aşağı kurmak yükünü teşhis beri bana birisi konuştu Hutil 210 ISO CD ROM Sürücü () için. Zip samsungs sayfalarından. Bir kez indirilen ve bu unzipped sonra bir CD üzerine bu bilgileri koymak ISO yazma programı-ROM'dan yükleyin. Hangi i mi doğru düşünüyorum. Ama hala çalışmıyor. Ne zaman i SETUP'a girmek için ama sonra DEL tuşuna basın bir süre bilgisayarın yeri olarak CD koymak bu mesajı üzerine giderse: Böö ATAPI CD-ROM
Y ∞ Y ∞
Ben boot I dont olarak ilk seçenek olarak CD, disket varsa BIOS değiştirildi ve bu ifadeler geldi, ama ben sipariş i, cd disket veya sabit disk yeri ne olursa olsun çalışmaya alışmış.
Herkes ne bu ne demektir ve oluyor biliyor musun? Bu kadar yükleme olarak almak çünkü doesnt birşey sürücüleri veya Windows XP ile ilgili bu?
Teşekkürler
Old 3 Ocak 2008, 19:26
Yasak Grubu

kendi cd mabye?

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 4 Ocak 2008 04:32,
Yeni Üye Grubu

Birkaç farklı CD'ler ve eğer bir sorun olup olmadığını cd-rom bağlantısı var denedim ama hala aynı şeyi söylüyor
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından