менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Порожній екран з Y Y ∞

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2008, 10:45
Нові члени групи

Default Порожній екран з Y Y ∞

Здравствуйте. Подібно багатьом людям я повинна дати зрозуміти, що я мало знаю про комп'ютерах, і як вони працюють, так що я, ймовірно, збирався зробити дурнем себе, але тут іде ...!
Нещодавно ми отримали комп'ютер і мали відеокарти, оперативної пам'яті, і я думаю, жорсткий диск (?) Замінити, тому що працював до Wasn't - Wouldnt нічого робити. Це була гарна деякий час, але я тільки що повернув її і вона проходить на екрані з Y ∞ Y (Y Y знак нескінченності) у верхньому лівому куті. Я говорив комусь про це, і вони сказали мені, оскільки комп'ютер виявляє жорсткий диск, створений для вниз навантаження HUTIL 210 ISO (Для CD-дисків). Zip від Samsungs сторінок. Після завантаження і розпакували його і потім завантажити програму ISO Burning покласти ця інформація записується на компакт-диску. Який я думаю, правильно зробила. Але це ще не працюють. Коли я вставляю диск в привід комп'ютера кіосків на деякий час на прес-DEL ввести SETUP, а потім йде на це повідомлення: Boo з ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Я змінив BIOS для завантаження з компакт-диска як перший варіант, як я Dont дискети і це при таким формулюванням прибутку, але це не спрацюють що б я не я замовити місце дискети, компакт-диск або жорсткий диск.
Хто-небудь знати, що відбувається і що це означає? Щось робити з дисків або Windows XP, оскільки вона doesn't отримати наскільки завантаження цього?
Спасибо
Old 3 січня 2008, 19:26
Забороненої угруповання

mabye свого компакт-диска?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 4 січня 2008, 04:32
Нові члени групи

Я намагався кілька різних CD і я відключив CD-ROM, щоб побачити, якщо він має проблеми з цим, але вона все одно говорить те ж саме
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Switch Pc, давай Порожній екран! sani33 Генеральний обладнання чат 3 30 жовтня 2009 13:52
HP NC6000 Порожній екран проблеми Столярна Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 16 червня 2009 22:12
Порожній екран? Що мені робити? PCdummy Генеральний обладнання чат 7 16 січня 2009 15:43
Порожній екран при завантаженні noodleslap Генеральний обладнання чат 4 25 вересня 2008 02:11
Допомога порожній екран з ПК під управлінням laventura Генеральний обладнання чат 6 3 вересня 2008 15:17
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.