Порожній екран з Y Y ∞ Здравствуйте. Подібно багатьом людям я повинна дати зрозуміти, що я мало знаю про комп'ютерах, і як вони працюють, так що я, ймовірно, збирався зробити дурнем себе, але тут іде ...!
Нещодавно ми отримали комп'ютер і мали відеокарти, оперативної пам'яті, і я думаю, жорсткий диск (?) Замінити, тому що працював до Wasn't - Wouldnt нічого робити. Це була гарна деякий час, але я тільки що повернув її і вона проходить на екрані з Y ∞ Y (Y Y знак нескінченності) у верхньому лівому куті. Я говорив комусь про це, і вони сказали мені, оскільки комп'ютер виявляє жорсткий диск, створений для вниз навантаження HUTIL 210 ISO (Для CD-дисків). Zip від Samsungs сторінок. Після завантаження і розпакували його і потім завантажити програму ISO Burning покласти ця інформація записується на компакт-диску. Який я думаю, правильно зробила. Але це ще не працюють. Коли я вставляю диск в привід комп'ютера кіосків на деякий час на прес-DEL ввести SETUP, а потім йде на це повідомлення: Boo з ATAPI CD-ROM
Y Y ∞ ∞
Я змінив BIOS для завантаження з компакт-диска як перший варіант, як я Dont дискети і це при таким формулюванням прибутку, але це не спрацюють що б я не я замовити місце дискети, компакт-диск або жорсткий диск.
Хто-небудь знати, що відбувається і що це означає? Щось робити з дисків або Windows XP, оскільки вона doesn't отримати наскільки завантаження цього?
Спасибо |