![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Така ми брато търси изграждането на компют-рите HTPC под и иска да спецификационен нещо.
Той търси в разходите £ 400ish на CPU, RAM, Mobo, GFX карта и PSU. Той не игра, но това не е неговата основна използването на тази машина. Също така, както той е добавянето на SATA Blu-Ray устройство, един SATA твърд диск, така е важно да не се предизвикват ограничаващ фактор? Той е с 500GB IDE и сигурни дали да тичам това. Благодарности. Моята система: Hybr! Г
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз много се съмнявам, че твърдия диск ще направи разликата. Тъй като то тече от BR диск, аз арго виждам направи разликата.
Сигурен съм, че Carbon ще бъде по скоро, той е велик компют-рите HTPC под изграждането му 4тата водач, ако искате да погледнете там Дейв. |
|
|
|||
|
|||
|
Мислех, че когато се работи на разстояние на Blu-Ray някои обработка ще се извършва чрез HD като ОС и софтуер за пускане на филма са за това.
|
|
|
|||
|
|||
|
Проверени целия интернет за хора, в ситуация като твоята и те използвате IDE устройства да спаси пари, хората казват ъпгрейд на CPU и GPU и да не споменем IDE диск. Аз арго видите проблем.
|
|
|
|||
|
|||
|
Coolio, благодаря.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Като друга бележка, не усещам hae да изпръсквам върху наистина скъпите BD дискове, щях да получа £ 160 LG едно, (Те също направи £ 300 един!
), Но аз озовал се един от техните £ 80ish модели, което е твърде LightScribe.А тя работи брилянтно, просто не се чувствам, че устройството е най-важно. Мисля, че вие искате да имате наистина добър монитор и графична карта преди £ 300 на HD Drive ще направи разликата. Моята система: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Процесор: AMD Phenom II X3 720 & дънната платка: гигабайт 790X-UD4P ($ 218 с комбо сделка) (FS)
Видео: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4GB (2 х 2 GB) DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C Шумозаглушител 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Оптична: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Пример: Cooler MASTER 690 ($ 75) Am I липсва нещо, чипа е AM3 и AM3 версия на UD4P борда е DDR3, а вие сте speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 В DDR2 версията е само AM2. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
AM2 + и AM3 са технически същия сокет: AM3 чипове работата в AM2 + дъски с обичайните caveats за много стари дъски не подкрепя тях, освен ако не сте флаш на BIOS. AM3 действително е по-малко, отколкото карфици AM2 + така AM2 + чипове няма да работа в AM3, но друг начин работи добре, което е защо препоръчваме на борда с AM3 X3 720. Независимо от това, че борда е своеобразен overpriced във Великобритания в сравнение със САЩ, ще погледнем в MA770-UD3 да спаси малко пари и стик една 4890 там, вместо просто за цена / PERF съотношение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодарение Carbon.
|