![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže můj kámoš hledá postavit HTPC a chce, abych něco spec.
On hledá výdajů £ 400ish na CPU, RAM, Mobo, GFX karta a PSU. Má hra, ale to není jeho hlavní použití tohoto stroje. I když je přidání SATA Blu-ray disk, by SATA pevný disk je nezbytné, aby neměla způsobit překážku? Má 500gb IDE a není jistá, zda to, že běží. Díky. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Velmi pochybuji, že na pevném disku by rozdíl. Vzhledem k tomu, že běží od br řídit, já dotírat vidět výrobu rozdíl. Jsem si jist, Carbon se spolu krátce, má velkou HTPC postavit v jeho 4. průvodce, pokud byste chtěli podívat tam Dave. |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že při spouštění z Blu-ray některých zpracování bude provedeno prostřednictvím HD jako operační systém a software pro spuštění filmu se na to. |
|
| |||
| |||
| Zaškrtnuto kolem internetu pro lidi v situaci, jako je ta vaše a they're IDE disky používají pro uložení haléře, lidé říkají upgrade CPU a GPU a neuvádějí IDE disk. I cant viz problém. |
|
| |||
| |||
| Coolio, díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jako další poznámku, necítí se vám hae nešetřit na opravdu drahé BD disky, jsem se dostat na 160 liber LG jedno, (také udělat 300 liber jednu!
) Ale já skončil získat jednu ze svých £ 80ish modelů, který má příliš LightScribe.A to funguje skvěle, v podstatě jen nemají pocit, že na disku je nejdůležitější. Myslím si, že bych musel mít opravdu pěkné monitoru a grafické karty, než 300 liber na HD Drive by rozdíl. Můj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom II X3 720 & Motherboard: Gigabyte 790X-UD4P ($ 218 s combo řešení) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4 GB (2 x 2 GB) DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C tlumiče 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optické: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640gb ($ 70) (FS) Věc: COOLER MASTER 690 ($ 75) Mám něco chybí, že čip je AM3 a AM3 verzi tohoto UD4P deska je DDR3 a jste speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 V DDR2 verze je pouze AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + a AM3 technicky stejný socket: AM3 čipy pracují v AM2 + desek s obvyklými avíza o opravdu staré desky nepodporují nich, pokud flash BIOS. AM3 skutečně má méně pinů než AM2 + tak AM2 + čipy nebude práce v AM3, ale naopak funguje což je důvod, proč jsem doporučit, aby se deska s AM3 X3 720. Nicméně to, že deska je předražený druhu ve Velké Británii v porovnání s USA, bych se podívat na MA770-UD3 ušetřit nějaké peníze a nalepit 4890 tam místo toho jen za cenu / poměr výkonu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky Carbon. |