![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako je moj Bro obličje za izgradnju HTPC i želi me do spec. nešto.
On gleda na trošenje £ 400ish na CPU, RAM, Mobo, GFX kartice i PSU. On ne igra, ali da nije njegov glavni korištenje ovog stroja. Isto tako kao što je on dodavanja SATA Blu-ray pogon bi jedan SATA hard disk biti bitni pa ne uzrokuju usko grlo? On ima 500GB IDE i sigurni hoće li pokrenuti taj. Hvala. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ja jako sumnjam da je hard disk će napraviti razliku. Budući da teče iz br disk, JA licemjerje vidjeti stvaranje razlika. Siguran sam da će se uz Carbon kratko, on ima veliki HTPC graditi u svojoj 4. vodič, ako želite pogledati tamo Dave. |
|
| |||
| |||
| Mislio sam, kada se izvodi s Blu-ray nekih obrada obavlja se putem HD OS kao i softver za prikazivanje filma su na to. |
|
| |||
| |||
| Označene oko internetu za ljude u situaciji kao što je vaše i oni koriste IDE diskovi novčana jedinica za spremanje, ljudi kažu upgrade CPU i GPU i ne spominjemo IDE disku. JA licemjerje vidjeti problem. |
|
| |||
| |||
| Coolio, hvala. |
|
| |||
| |||
| Kao što je još jedna napomena, ne osjeća li da hae uprskati na stvarno skupo BD diskove, Sam bio idući u dobiti £ 160 LG jedno (oni također obaviti 300 £ jedan! ) Ali ja zavrsilo uzimajući jedan od njihovih £ 80ish modela, koji je LightScribe previše.I to radi briljantno, u osnovi jednostavno ne osjećam da je pogon je najvažnije. Mislim da bih se da imamo jako lijepo monitora i grafičke kartice prije £ 300 na HD Voziti će napraviti razliku. |
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom II X3 720 & matične ploče: gigabajt 790X-UD4P ($ 218 s kombinirani posao) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C 500W surdina ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optički: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Case: Buvara MASTER 690 ($ 75) Jesam li nešto nedostaje, i čip je AM3 i AM3 verzija od UD4P odbor DDR3, te da ste speced DDR2 RAM-a. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 The DDR2 verzija je samo AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + i AM3 su tehnički isti socket: AM3 čipovi rade u AM2 + ploča s uobičajenim caveats o stvarno stara zajednice ne podupire ih osim ako flash BIOS. AM3 u stvari ima manje od igle pa AM2 + AM2 + chips neće rad u AM3, nego obrnuto utvrde prekid koji je razlog zašto sam da pansion s AM3 X3 720. Međutim, taj je odbor overpriced vrsta u Velikoj Britaniji, u odnosu na SAD, ja bih pogledati MA770-UD3 spasiti nešto novca i prilijepiti 4890 unutra umjesto samo za cijenu / perf ratio.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala Carbon. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preporučeni Case for My HTPC Build. | elsmandino | Cases & Power Supplies | 5 | 6. studeni 2009 11:22 |
| Da li Acer Aspire AS6935 Jeste Full HD rezolucija 1920 x 1080 ili Ne | billybug | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 6. rujan 2009 04:16 |
| Trebate savjet za HTPC grade, dugo čitali | koolfilter | General Hardware Chat | 5 | 8. siječanj 2009 00:54 |
| HTPC softver | Deezer | Multimedija i kodeci | 3 | 14. lipnja 2008 04:22 |
| HTPC da kupi, odakle? POMOĆ | Sybef | General Hardware Chat | 2 | 5. lipnja 2008 01:16 |
| Thread Tools | |
| |