Computer Juice  

Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 14:05
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute
Default Blu-Ray HD HTPC Build 1080

Szóval én bro vizsgálja, hogy a HTPC, és azt akarja, hogy valami spec.

Már néztem kiadások £ 400ish a CPU, memória, Mobo, Gfx kártya és tápegység.

Ő nem játék, de nem ez a fő használja ezt a gépet.

Is van hozzá egy SATA Blu-ray meghajtót, majd a SATA merevlemezt elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne akadályozza az oka?

Van egy 500GB IDE, és nem biztos, hogy nem fut el.

Köszönöm.
Reply With Quote
Old Június 18 2009, 15:26
Razer's Avatar
Csoport tagja

Razer is on a distinguished road

Én erősen kétséges, hogy a merevlemez lenne a különbség. Mivel ez ellentétes a br meghajtó, I cant látom a különbséget.

Biztos vagyok benne, hogy a szén mellett hamarosan már egy nagy HTPC építésére az ő 4. útmutató, ha szeretné, hogy nézd ott Dave.
Reply With Quote
Old Június 18 2009, 15:34
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

Azt hittem, ha fut le a Blu-ray néhány feldolgozás keresztül történik a HD, mint az operációs rendszer és szoftver fut a film, hogy vannak.

Last edited by hybr! D; június 18, 2009 at 15:34.
Reply With Quote
Old Június 19 2009, 00:07
Razer's Avatar
Csoport tagja

Razer is on a distinguished road

Checked körül az interneten az emberek egy olyan helyzetben, mint a tiéd, és már használja az IDE meghajtók menteni pennyt, azt mondják, hogy frissítse a CPU és a GPU, és nem beszélve az IDE meghajtó. I cant látok problémát.
Reply With Quote
Old Június 19 2009, 05:13
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Coolio, köszönöm.
Reply With Quote
Old Június 19 2009, 08:34
4D(Fordy(Ford) Ollie's Avatar
Donor Group

4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough4D(Fordy(Ford) Ollie will become famous soon enough
Send a message via MSN to 4D(Fordy(Ford) Ollie Send a message via Skype™ to 4D(Fordy(Ford) Ollie

A másik megjegyzés, ne érezze magát Hae splash arra, hogy az igazán drága BD Drives, én megyek, hogy a 160 £ LG egy (Ők is ezt a 300 £ egyet! ) De végül kapok valamelyik £ 80ish modell, amely a LightScribe is.

És remekül működik, alapvetően csak nem érzem, hogy a meghajtó legfontosabb. Azt hiszem, azt kell, hogy legyen egy igazán szép monitor és grafikus kártya előtt £ 300 egy HD Drive tenne különbséget.
Reply With Quote
Old Június 22 2009, 13:09
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Processzor: AMD Phenom X3 II 720 + Alaplap: Gigabyte 790X-UD4P ($ 218 a Combo foglalkozik) (FS)
Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (K - $ 20)
RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) DDR2 ($ 45) (FS)
PSU: PC P & C Silencer 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS)
Optikai: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS)
HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS)
Case: Cooler Master 690 ($ 75)

Am I missing something, a chip AM3 és AM3 változatban a UD4P hajón DDR3, és Ön speced DDR2 RAM.

http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0

A DDR2 változata csak AM2.

Last edited by hybr! D; június 22, 2009 at 13:11.
Reply With Quote
Old Június 22 2009, 16:18
Donor Group

Carbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enoughCarbon will become famous soon enough
Send a message via MSN to Carbon

AM2 + és AM3 műszakilag azonos Socket: AM3 chips munka AM2 + kártyákat a szokásos kifogások mintegy igazán régi kártyák nem támogatják őket, kivéve, ha a flash BIOS. AM3 valójában kevesebb, mint a csap AM2 + AM2 + chipek így nem AM3 munkát, de a másik fordítva működik jól ezért ajánlom, hogy a hajón egy AM3 X3 720. Azonban ez a tábla a fajta eltúlzott az Egyesült Királyságban, mint az USA, akkor nézd meg a MA770-UD3 menteni egy kis pénzt, és ragaszkodnia a 4890 helyett itt csupán az ár / PERF arány.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

Last edited by Carbon; június 22, 2009 at 16:19.
Reply With Quote
Old Június 23 2009, 04:09
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Köszönet Carbon.
Reply With Quote
Reply

Téma eszközök

Kiküldetés szabályai
Ön ne post new threads
Ön ne post válaszok
Ön ne post mellékletek
Ön ne szerkesztés üzeneteidet

BB kód van Be
Smilies vannak Be