![]() |
|
| ||||
| ||||
| Szóval én bro vizsgálja, hogy a HTPC, és azt akarja, hogy valami spec. Már néztem kiadások £ 400ish a CPU, memória, Mobo, Gfx kártya és tápegység. Ő nem játék, de nem ez a fő használja ezt a gépet. Is van hozzá egy SATA Blu-ray meghajtót, majd a SATA merevlemezt elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne akadályozza az oka? Van egy 500GB IDE, és nem biztos, hogy nem fut el. Köszönöm. |
|
| ||||
| ||||
| Én erősen kétséges, hogy a merevlemez lenne a különbség. Mivel ez ellentétes a br meghajtó, I cant látom a különbséget. Biztos vagyok benne, hogy a szén mellett hamarosan már egy nagy HTPC építésére az ő 4. útmutató, ha szeretné, hogy nézd ott Dave. |
|
| ||||
| ||||
| Azt hittem, ha fut le a Blu-ray néhány feldolgozás keresztül történik a HD, mint az operációs rendszer és szoftver fut a film, hogy vannak. Last edited by hybr! D; június 18, 2009 at 15:34. |
|
| ||||
| ||||
| Checked körül az interneten az emberek egy olyan helyzetben, mint a tiéd, és már használja az IDE meghajtók menteni pennyt, azt mondják, hogy frissítse a CPU és a GPU, és nem beszélve az IDE meghajtó. I cant látok problémát. |
|
| ||||
| ||||
| Coolio, köszönöm. |
|
| ||||
| ||||
| A másik megjegyzés, ne érezze magát Hae splash arra, hogy az igazán drága BD Drives, én megyek, hogy a 160 £ LG egy (Ők is ezt a 300 £ egyet! ) De végül kapok valamelyik £ 80ish modell, amely a LightScribe is.És remekül működik, alapvetően csak nem érzem, hogy a meghajtó legfontosabb. Azt hiszem, azt kell, hogy legyen egy igazán szép monitor és grafikus kártya előtt £ 300 egy HD Drive tenne különbséget. |
|
| ||||
| ||||
| Processzor: AMD Phenom X3 II 720 + Alaplap: Gigabyte 790X-UD4P ($ 218 a Combo foglalkozik) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (K - $ 20) RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C Silencer 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optikai: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Case: Cooler Master 690 ($ 75) Am I missing something, a chip AM3 és AM3 változatban a UD4P hajón DDR3, és Ön speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 A DDR2 változata csak AM2. Last edited by hybr! D; június 22, 2009 at 13:11. |
|
| |||
| |||
| AM2 + és AM3 műszakilag azonos Socket: AM3 chips munka AM2 + kártyákat a szokásos kifogások mintegy igazán régi kártyák nem támogatják őket, kivéve, ha a flash BIOS. AM3 valójában kevesebb, mint a csap AM2 + AM2 + chipek így nem AM3 munkát, de a másik fordítva működik jól ezért ajánlom, hogy a hajón egy AM3 X3 720. Azonban ez a tábla a fajta eltúlzott az Egyesült Királyságban, mint az USA, akkor nézd meg a MA770-UD3 menteni egy kis pénzt, és ragaszkodnia a 4890 helyett itt csupán az ár / PERF arány.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. Last edited by Carbon; június 22, 2009 at 16:19. |
|
| ||||
| ||||
| Köszönet Carbon. |