![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אח שלי, אז הוא מסתכל לבנות HTPC ורוצה spec לי משהו.
הוא מסתכל על ההוצאות £ 400ish על מעבד, זיכרון RAM, Mobo, GFX וכרטיס PSU. האם הוא משחק אבל זה לא השימוש העיקרי שלו זה מכונה. גם הוא מוסיף SATA כונן Blu-Ray, היה על כונן קשיח SATA להיות הכרחיים כדי שלא לגרום צואר הבקבוק? יש לו 500GB IDE ו אם הוא בטוח או לא להפעיל את זה. תודה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני מאוד בספק אם הכונן הקשיח יגרום לשינוי. שכן הוא פועל מתוך br כונן, אני רואה את זה צביעות ביצוע ההבדל. אני בטוח Carbon יהיה לאורך זמן קצר, יש לו גדול לבנות HTPC שלו Guide 4, אם אתה רוצה להעיף מבט שם דייב. |
|
| |||
| |||
| חשבתי בזמן הרצת מחוץ Blu-Ray קצת עיבוד יעשה באמצעות HD כמו מערכת ההפעלה והתוכנות כדי להפעיל את הסרט על זה. |
|
| |||
| |||
| מסומנים ברחבי האינטרנט על אנשים במצב כמו שלך והם נמצאים באמצעות כונני IDE לשמור pennies, אנשים אומרים לשדרג את CPU ו GPU ואינם מזכירים את כונן IDE. אני רואה צביעות בעיה. |
|
| |||
| |||
| Coolio, תודה. |
|
| |||
| |||
| הערה אחרת, אתה לא מרגיש hae כדי לבזבז כסף על כונני BD באמת יקר, הייתי הולך על 160 £ LG אחד, (הם גם לעשות £ 300 אחת! ) אבל אני מקבל את זה הסתיים אחד המודלים שלהם £ 80ish, שבה יש גם LightScribe.וזה עובד brilliantly, בעצם פשוט לא מרגיש את זה על הכונן הוא החשוב ביותר. אני חושב שאתה צריך להיות ממש נחמד צג וכרטיס המסך לפני 300 £ על כונן HD יגרום לשינוי. |
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom השנייה X3 & 720 לוח האם: Gigabyte 790X-UD4P (עם 218 $ Combo העסקה) (FS) וידאו: MSI GTX 260 216 (FS) (175 $) (R - $ 20) זיכרון RAM: זהב OCZ 4GB (2 x 2GB) DDR2 (45 $) (FS) PSU: PC P & C 500W עמעם (80 $) (R - $ 20) (המחשב "Maypsu10" - $ 10) (FS) אופטי: Sony Optiarc 24X (24 $) (FS) HDD: Western Digital 640GB (70 $) (FS) המקרה: Cooler Master 690 ($ 75) אני חסר משהו, את הצ 'יפ הוא AM3 ואת AM3 גירסה של UD4P Board הוא DDR3, ואתה כבר speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 גרסת ה DDR2 רק AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + ו AM3 הן מבחינה טכנית לאותו שקע: AM3 נשבר לעבודה עם לוחות AM2 + הרגילות caveats לגבי לוחות לא ממש ישן תמיכה בהם, אלא אם ה-BIOS Flash. AM3 בפועל יש פחות מ מספרי זיהוי אישיים AM2 + AM2 + צ 'יפס כל כך לא עבודה AM3, אלא דרך אחרת לעקוף את עובד בסדר גמור וזה למה אני ממליץ לוח עם AM3 X3 720. עם זאת, כי הוא סוג של לוח overpriced בבריטניה לעומת ארה"ב, הייתי מסתכל על MA770-UD3 כדי לחסוך קצת כסף של 4890 ו מקל שם במקום רק את מחיר / ביצועים יחס.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה Carbon. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקרה מומלץ עבור בנה HTPC שלי. | elsmandino | מקרים & ספקי כוח | 5 | 6 נובמבר 2009 11:22 |
| האם Acer Aspire AS6935 האם Full HD 1920 x 1080 רזולוציה או לא | billybug | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 6 ספטמבר 2009 04:16 |
| צריך עצה עבור HTPC לבנות, הרבה לקרוא | koolfilter | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 8 ינואר 2009 00:54 |
| תוכנות HTPC | Deezer | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 14th יוני 2008 04:22 |
| HTPC לקנות, מאיפה? עזרה | Sybef | כללי חומרה צ 'אט | 2 | ה -5 בחודש יוני 2008 01:16 |
| שרשרת כלים | |
| |