![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tāpēc mans bro meklē veidot HTPC un vēlas, lai es spec kaut ko.
Viņš meklē izdevumu £ 400ish par CPU, RAM, MOBO, GFX karti un PSU. Viņš nav spēle, bet tas nav viņa galvenais izmantot šo mašīnu. Arī kā viņš pievienojot SATA Blu-ray disku, tas SATA cietais disks ir būtiska, lai netiktu nodarīts sašaurinājumu? Viņš ir 500GB IDE un nav pārliecināta, vai palaist to. Pateicība. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Es ļoti šaubos, ka cietais disks būtu atšķirība. Jo tas sākas no br disku, nevaru redzēt to pieņemšanas atšķirība. Es esmu pārliecināts Carbon ir gar drīz viņš ir liels HTPC celt viņa 4. guide, ja jūs vēlaties veikt meklēt tur Dave. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka, braucot pie Blu-ray daži apstrāde tiks veikta, izmantojot par OS un programmatūras HD palaist filmu ir par to. |
|
| |||
| |||
| Checked ap cilvēkiem interneta situācijā kā jums, un viņi, izmantojot IDE diskus, lai saglabātu pennies, cilvēki saka uzlabot CPU un GPU un nepiemin IDE drive. Nevaru redzēt problēmu. |
|
| |||
| |||
| Coolio, thanks. |
|
| |||
| |||
| Kā vēl atzīmēt, nejūtas jūs Hae to splash pārbaudes uz tiešām dārgi BD Drives, I gatavojas saņemt 160 £ LG vienam, (Tie arī to £ 300 one! ) Bet man beidzās kļūst par vienu no to £ 80ish modeļi, kas ir LightScribe too.Un tas darbojas lieliski, būtībā vienkārši neuzskata, ka disks ir vissvarīgākā. Es domāju, ka jūs ir jābūt patiešām jauku uzraudzīt un grafikas karte līdz £ 300 par HD Drive padarītu atšķirība. |
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom II X3 720 & Motherboard: GIGABYTE 790X-UD4P (218 $ ar combo galā) (IP) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) DDR2 ($ 45) (IP) PSU: PC P & C Silencer 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (IP) Optical: Sony OPTIARC 24X ($ 24) (IP) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (IP) Case: COOLER MASTER 690 ($ 75) Am I missing something, mikroshēma ir AM3 un AM3 versija UD4P klāja DDR3 un esat speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 DDR2 versija ir tikai AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + un AM3 ir tehniski pats socket: AM3 mikroshēmām strādā AM2 + plates ar parasto iebildumiem par patiešām vecs dēļiem, kas nav atbalsta tos, ja vien jūs flash BIOS. AM3 faktiski ir mazāk pins nekā AM2 + tik AM2 + čipsi nebūs darbs AM3, bet otrādi works fine, tāpēc es iesaku, ka mātesplate ar AM3 X3 720. Tomēr atzīmē, ka valde ir veida overpriced ir Lielbritānijā, salīdzinot ar ASV, es vēlos apskatīt MA770-UD3 ietaupīt naudu un brauciet 4.890 tur, nevis tikai price / perf attiecības.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks Carbon. |
![]() |
|
| Bookmarks |