![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc my bro szuka budować HTPC i chce mi coś spec.
He's looking at £ 400ish wydatków na CPU, pamięci RAM, Mobo, GFX karty PSU. On nie gra, ale nie jest jego główne zastosowanie tej maszyny. Również jak on jest dodanie SATA napęd Blu-ray, to jeden dysk twardy SATA mieć zasadnicze znaczenie, tak aby nie powodować wąskie gardło? Ma 500GB IDE i nie ma pewności, czy do uruchomienia tego. Dzięki. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| I bardzo wątpliwości, że dysk twardy to zrobić różnicę. Ponieważ jest on sprzeczny z br dysk, I cant see it czyniąc różnicy. Jestem pewien, że węgiel jest tuż obok, ma wielkie HTPC zbudować w jego 4-ty przewodnika, jeśli chcesz spojrzeć na nie Dave. |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że podczas jazdy od Blu-ray niektórych będzie się odbywać za pomocą HD jako OS i oprogramowanie do uruchamiania filmu są w tej sprawie. |
|
| |||
| |||
| Sprawdzone wokół Internetu dla osób w sytuacji, jak i twój they're użyciu dyski IDE zapisać groszy, ludzie mówią upgrade CPU i GPU i nie wspomnieć o napęd IDE. I cant widzi problemu. |
|
| |||
| |||
| Coolio, thanks. |
|
| |||
| |||
| W innej notatki, nie uważasz, Hae do splash na naprawdę drogie BD Napędy miałem zamiar uzyskać £ 160 LG jeden, (one również zrobić jeden £ 300! ) Ale zakończyła się zaczyna jeden z ich £ 80ish modeli, które ma zbyt LightScribe.I działa wspaniale, tylko w zasadzie nie czuć, że dysk nie jest najważniejsze. Myślę, że warto mieć naprawdę ładne karty graficznej i monitora przed £ 300 na HD Drive to zrobić różnicę. |
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom II X3 720 & Płyta główna: Gigabyte 790X-UD4P ($ 218 z kombi ofertę) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2 GB) pamięci DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C Silencer 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optyczny: Sony Optiarc 24x ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Sprawa: Cooler Master 690 ($ 75) Am I missing something, chipie jest AM3 i AM3 wersji z UD4P pokładzie jest DDR3, a po speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 W wersji DDR2 tylko AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + i AM3 technicznie tego samego gniazda: AM3 chipów pracy w AM2 + deski ze zwykłymi zastrzeżenia o naprawdę starych płyt nie, chyba że ich wspieranie systemu BIOS. AM3 rzeczywiście ma mniej niż szpilki tak AM2 + AM2 + żetony nie będzie AM3 w pracy, lecz na odwrót działa dlatego polecam rada z AM3 X3 720. Jednak rada jest rodzaj overpriced w Wielkiej Brytanii w porównaniu do USA, chciałbym spojrzeć na MA770-UD3, aby zaoszczędzić trochę pieniędzy i trzymać jeden w 4890, zamiast po prostu nie za cenę / perf stosunek.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dzięki Carbon. |