![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, frate meu este în căutarea de a construi un HTPC şi vrea să spec. ceva.
El se uită la cheltuielile £ 400ish pe procesor, RAM, Mobo, GFX carte şi PSU. El nu joc, dar că nu este principala sa folosească de această maşină. De asemenea, ca el este să adăugaţi un SATA Blu-ray disc, ar fi un hard-disk SATA fi esenţială atât pentru a nu provoca o gâtuire? El are o 500GB IDE şi este sigur dacă este sau nu pentru a rula asta. Mulţumesc. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Am extrem de îndoială că hard-disk-ar face o diferenta. Din moment ce nu mai rămâne de la br conduce, eu cant-l văd a face o diferenta. Sunt sigur de carbon trebuie să fie împreună în scurt timp, el are o mare HTPC construi in 4lea ghid, dacă doriţi să aruncaţi o privire acolo Dave. |
|
| |||
| |||
| M-am gândit atunci când rulează de pe Blu-ray unele prelucrarea se va face prin intermediul HD ca sistem de operare şi software-ul pentru a rula filme pe care sunt. |
|
| |||
| |||
| Verificat pe internet pentru oameni într-o situaţie ca a ta şi sunt utilizaţi pentru a salva IDE drive mărunţiş, spun oamenii de upgrade CPU şi GPU şi nu vorbesc de unitate IDE. I cant vedea o problema. |
|
| |||
| |||
| Coolio, multumesc. |
|
| |||
| |||
| Ca un alt act, nu te simţi la hae splash pe BD Drives foarte scump, eu am fost mergi la a lua la £ 160 LG una, (De asemenea, ei au făcut un 300 £ o! ), Dar am ajuns unul dintre obtinerea lor £ 80ish modele, pe care a LightScribe prea.Şi funcţionează genial, doar nu credeţi că unitatea este cel mai important. Cred că ar trebui să aibă un adevărat frumos monitoriza şi placă grafică înainte de £ 300 pe un HD Drive-ar face o diferenta. |
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom II X3 720 & Plăci de bază: Gigabyte 790X-UD4P (218 dolari, cu Combo afacere) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2 GB) DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C amortizor 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optical: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Cauza: Cooler MASTER 690 ($ 75) Îmi scapă ceva, cipul este AM3 şi AM3 versiune a UD4P bord este DDR3, şi pe care le-aţi speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 DDR2 de versiune este doar AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + şi AM3 sunt din punct de vedere tehnic acelaşi socket: AM3 chips-uri de lucru în AM2 + cu panouri de obicei foarte vechi caveats despre panouri nu sprijinirea acestora cu excepţia cazului în care vă flash BIOS-ul. AM3 de fapt are mai puţin decât PINS AM2 + deci AM2 + chipsuri nu va AM3 la locul de muncă, dar în altă parte în jur de lucrări, care este bine de ce v-am recomanda ca bord cu un AM3 X3 720. Cu toate acestea, că este un fel de bord overpriced în Marea Britanie, în comparaţie cu SUA, mi-ar uita la MA770-UD3 pentru a economisi ceva bani şi un băţ în 4890 acolo în loc doar pentru preţul / perf raportul.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc de carbon. |
![]() |
|