![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže môj kámoš hľadá postaviť HTPC a chce, aby som niečo spec.
On hľadá výdavkov £ 400ish na CPU, RAM, Mobo, GFX karta a PSU. Má hra, ale to nie je jeho hlavné použitie tohto stroja. I keď je pridania SATA Blu-ray disk, by SATA pevný disk je potrebné, aby nemala spôsobiť prekážku? Má 500GB IDE a nie je istá, či to, že beží. Vďaka. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Veľmi pochybujem, že na pevnom disku by rozdiel. Vzhľadom k tomu, že beží od br riadiť, já dotírat vidieť výrobu rozdiel. Som si istý, Carbon sa spolu krátko, má veľkú HTPC postaviť v jeho 4. sprievodcu, ak by ste chceli pozrieť tam Dave. |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že pri spúšťaní z Blu-ray niektorých spracovanie bude vykonané prostredníctvom HD ako operačný systém a softvér pre spustenie filmu sa na to. |
|
| |||
| |||
| Začiarknuté okolo internetu pre ľudí v situácii, ako je tá vaša a they're IDE disky používajú pre uloženie halierov, ľudia hovoria upgrade CPU a GPU a neuvádzajú IDE disk. I cant pozri problém. |
|
| |||
| |||
| Coolio, vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ďalšiu poznámku, necíti sa vám HAE nešetřit na naozaj drahé BD disky, som sa dostať na 160 libier LG jedno, (tiež urobiť 300 libier jednu!
) Ale já skončil získať jednu zo svojich £ 80ish modelov, ktorý má príliš LightScribe.A to funguje skvele, v podstate len nemajú pocit, že na disku je najdôležitejšie. Myslím si, že by som musel mať naozaj pekné monitora a grafickej karty, ako 300 libier na HD Drive by rozdiel. Môj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| CPU: AMD Phenom II X3 720 & Motherboard: Gigabyte 790X-UD4P ($ 218 s combo riešenia) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) ($ 175) (R - $ 20) RAM: OCZ Gold 4 GB (2 x 2 GB) DDR2 ($ 45) (FS) PSU: PC P & C tlmiče 500W ($ 80) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optické: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Vec: COOLER MASTER 690 ($ 75) Mám niečo chýba, že čip je AM3 a AM3 verziu tohto UD4P doska je DDR3 a ste speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 V DDR2 verzia je len AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + a AM3 technicky rovnaký socket: AM3 čipy pracujú v AM2 + dosiek s obvyklými avíza o naozaj staré dosky nepodporujú nich, ak flash BIOS. AM3 skutočne má menej pinov ako AM2 + tak AM2 + čipy nebude práca v AM3, ale naopak funguje čo je dôvod, prečo som odporučiť, aby sa doska s AM3 X3 720. Avšak to, že doska je předražený druhu vo Veľkej Británii v porovnaní s USA, by som sa pozrieť na MA770-UD3 ušetriť nejaké peniaze a nalepit 4890 tam namiesto toho len za cenu / pomer výkonu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka Carbon. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odporúčaná Prípad pre HTPC Moje Bud. | elsmandino | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 6.listopadu 2009 11:22 |
| Má Acer Aspire AS6935 Have Full HD rozlíšenie 1920 x 1080, alebo nie | billybug | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 6.září 2009 04:16 |
| Potreba poradenstva pre zostavenie HTPC, dlho čítaj | koolfilter | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 8. januára 2009 00:54 |
| HTPC Software | Deezer | Multimedia & Kodeky | 3 | 14. júna 2008 04:22 |
| HTPC kúpiť, odkiaľ? NÁPOVEDA | Sybef | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 5. júna 2008 01:16 |
| Thread Tools | |
| |