![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако је мој бро хандсоме за изградњу ХТПЦ и жели ме до спец нешто.
Он гледа на трошење £ 400исх на ЦПУ, РАМ, Мобо, ГФКС картице и псу. Он не игра, али да није његов главни коришћење овог маа̨ине. Исто тако као што је он додавања САТА Блу-раы погон би један САТА хард диск бити битни па не узрокују уско грло? Он има 500ГБ ИДЕ и сигурни да ли да покрене тај. Хвала. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ја јако сумњам да је хард диск ће направити разлику. Будући да тече из бр диск, ЈА лицемјерје видјети стварање разлика. Сигуран сам да ће се уз Царбон кратко, он има велики ХТПЦ градити у својој 4. водич, ако желите погледати тамо Даве. |
|
| |||
| |||
| Мислио сам, када се изводи са Блу-раы неких обрада обавља се путем ХД ОС као и софтвер за приказивање филма су на то. |
|
| |||
| |||
| Означене око интернету за људе у ситуацији као што је ваше и они користе ИДЕ дискови новчана јединица за чување, људи кажу упграде ЦПУ и ГПУ и не спомињемо ИДЕ диску. ЈА лицемјерје видјети проблем. |
|
| |||
| |||
| Цоолио, хвала. |
|
| |||
| |||
| Као што је још једна напомена, не осећа ли да Хае упрскати на стварно скупо БД дискове, ЈА је лијегање добити 160 £ ЛГ једно (они такође чинити £ 300 један! ) Али ја заврсило узимајући један од њихових £ 80исх модела, који је ЛигхтСцрибе превише.И то ради брилијантна, у основи једноставно не осећам да је погон је најважније. Мислим да бих се да имамо јако лепо монитора и графичке картице пре £ 300 на ХД Возити ће направити разлику. |
|
| |||
| |||
| ЦПУ: АМД Пхеном ИИ Кс3 720 & матичне плоче: гигабајт 790Кс-УД4П ($ 218 с комбиновани посао) (ФС) Видео: МСИ ГТКС 260 216 (ФС) ($ 175) (Р - $ 20) РАМ: ОЦЗ Голд 4ГБ (2 кс 2ГБ) ДДР2 ($ 45) (ФС) Псу: ПЦ П & Ц 500У сурдина ($ 80) (Р - $ 20) (ПЦ "Маыпсу10" - $ 10) (ФС) Оптички: Соны Оптиарц 24кс ($ 24) (ФС) ХДД: Уестерн Дигитал 640ГБ ($ 70) (ФС) Цасе: Бувара МАСТЕР 690 ($ 75) Јесам ли нешто недостаје, и чип је АМ3 и АМ3 верзија од УД4П одбор ДДР3, те да сте спецед ДДР2 РАМ-а. хттп://ууу.ебуыер.цом/сеарцх?к=уд4п&кс=0&ы=0 Тхе ДДР2 верзија је само АМ2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АМ2 + и АМ3 су технички исти соцкет: АМ3 чипови раде у АМ2 + плоча са уобичајеним цавеатс о стварно стара заједнице не подупире их осим ако фласх БИОС. АМ3 у ствари има мање од игле па АМ2 + АМ2 + цхипс неће рад у АМ3, него обрнуто утврде прекид који је разлог зашто сам да пансион са АМ3 Кс3 720. Међутим, тај је одбор оверприцед врста у Великој Британији, у односу на САД, ја бих погледати МА770-УД3 спасити нешто новца и прилијепити 4890 унутра уместо само за цену / перф ратио.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала Царбон. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Препоручује се за случај Мој ХТПЦ изградити. | елсмандино | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 6. новембар 2009 11:22 |
| Да ли Ацер АС6935 ли у Фулл ХД 1920 кс 1080 резолуција или не | биллыбуг | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 6. Јул 2009 04:16 |
| Требате савјет за ХТПЦ граде, дуго читали | коолфилтер | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 8 јануар 2009 00:54 |
| ХТПЦ софтвер | Деезер | Мултимедија и кодеци | 3 | 14. јуна 2008 04:22 |
| ХТПЦ да купи, одакле? ПОМОЋ | Сыбеф | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 5. јуна 2008 01:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |