![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim kardeşim bir HTPC oluşturmak isteyen ve özel bir şey beni istiyor.
O, CPU, RAM, Mobo, Gfx kartı ve PSU üzerinde 400ish YTL harcama bakarak's. O, sadece bir oyun bu makinenin değil kendi ana kullanın. Ayrıca o ekleyerek bir SATA Blu-ray sürücü, SATA sabit sürücünüz bunu bir tıkanıklık neden önemli değil ki? O ve veya çalıştırmak için emin bir 500GB IDE oldu. Teşekkürler. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ben yüksek olan sabit disk bir fark olacak şüphesiz. Çünkü BR sürücüden çalışır, I cant bir fark yaratma bakın. Ben emin Karbon kısa bir süre boyunca olacaktır, çok büyük HTPC oluşturmak onun 4. kılavuzunda var, eğer isterseniz orada Dave bir bakmak için. |
|
| |||
| |||
| Ben bir Blu-ray işlemleri kapalı çalıştırınız HD OS ve yazılım olarak üzerinden film çalışmasına yapılacaktır sandım ki vardır. |
|
| |||
| |||
| Senin gibi bir durum insanlar için internet çevresinde Kontrol ve pennies kaydetmek için IDE sürücüleri kullanıyorsanız, insan CPU ve GPU yükseltme ve söyleyin IDE sürücü söz yoktur. Bir sorun görmek cant. |
|
| |||
| |||
| Coolio, teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Başka bir not olarak, gerçekten pahalı tr Sürücüler üzerinde sıçrama için hae, ben £ 160 LG birini almak için, gidiyordu don't feel (Ayrıca £ 300 biri var! ) Ama Bir çok LightScribe var onların £ 80ish modeller ve elde sona erdi.Ve ışıl ışıl, temel olarak, sürücünün en önemli don't feel çalışır. Sana bir fark olur gerçekten güzel bir monitör ve grafik kartı önce 300 £ bir HD Disk üzerinde olmak zorunda ediyorum düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| İşlemci: AMD Phenom X3 II 720 & Anakart: Gigabyte 790X-UD4P (218 $ ile kombo anlaşma) (FS) Video: MSI GTX 260 216 (FS) (175 $) (R - $ 20) RAM: OCZ Altın 4GB (2 x 2GB) DDR2 (45 $) (FS) PSU: PC P & C Susturucu 500W (80 $) (R - $ 20) (PC "Maypsu10" - $ 10) (FS) Optik: Sony Optiarc 24X (24 $) (FS) HDD: Western Digital 640GB (70 $) (FS) Case: COOLER MASTER 690 ($ 75) Ben bir şeyler eksikse, fiş ve UD4P yönetim kurulu AM3 sürüm DDR3 ise, AM3 ve DDR2 RAM speced ettik. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 Bu DDR2 sürümü sadece AM2 olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + ve AM3 teknik aynı soket: AM2 olarak AM3 fişleri iş + gerçekten eski Komiteleri hakkında genel uyarılar ile Komiteleri sürece BIOS flaş onları destekleyen değildir. AM3 aslında AM2 daha az iğne + çok AM2 + cips var Katılmayacağım AM3 çalışan, ancak etrafında bu yüzden bir AM3 X3 720 ile tahta tavsiye ederiz iyi çalışıyor, diğer taraftan. Olarak ABD ile karşılaştırıldığında Ancak, yönetim kurulu İngiltere'de overpriced tür ise, ben MA770 bak olacağını biraz para kazanmak için UD3 ve bir 4890 çubuk fiyat orada yerine sadece / Performans oranı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Karbon. |
![]() |
|
| Bookmarks |