![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так що мій братан розраховує на створення HTPC і хоче, щоб я що-небудь Spec.
Він дивиться на фунтів стерлінгів 400ish на процесорі, пам'яті, Mobo, GFX-карти і блоку живлення. Він робить гру, але це не його головне використання цієї машини. Крім того, як він додав SATA Blu-Ray приводом, буде жорсткий диск SATA буде необхідний для того, щоб не заподіяти вузьким місцем? Він 500GB IDE і не впевнені, чи запускати це. Спасибо. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я дуже сумніваюся, що жорсткий диск буде робити відмінностей. Оскільки він працює з Br диска, я нахиляє бачити ситуацію на краще. Я впевнена, що вуглець мають бути остаточні найближчим часом, він має велике HTPC побудувати у своєму 4 керівництво, якщо ви хочете, щоб побачити там Дейв. |
|
| |||
| |||
| Я думав, коли прокрутив Blu-Ray деяку обробку буде зроблено через HD якості операційної системи та програмного забезпечення для запуску фільму на цей рахунок. |
|
| |||
| |||
| Перевірено по всьому Інтернету для людей у ситуації, як у тебе, і вони використовують IDE диски для збереження гроші, люди кажуть оновлення центрального і графічного процесора, не кажучи вже про дисків IDE. Я нахиляє побачити проблему. |
|
| |||
| |||
| Coolio, спасибо. |
|
| |||
| |||
| Як ще одну записці, не здається, що Ви Хе виплеснути на дійсно дорогі диски Б.Д., я збираюся отримати £ 160 LG один, (вони також роблять одне £ 300! ) Але я потрапив отримання одного зі своїх £ 80ish моделі, яка надто LightScribe.І вона працює блискуче, в основному просто не відчуваю, що диск є найбільш важливим. Я думаю, ви повинні мати дійсно приємно моніторингу та графічної карти до £ 300 на HD диск буде робити відмінностей. |
|
| |||
| |||
| Процесор: AMD Phenom X3 720 II & Материнська плата: Gigabyte 790X-UD4P ($ 218 з комбо угода) (FS) Відео: MSI GTX 260 216 (ПС) ($ 175) (R - $ 20) Оперативна пам'ять: OCZ Gold 4GB (2 X 2GB) DDR2 ($ 45) (FS) Блок живлення: P & C ПК Silencer 500W ($ 80) (R - $ 20) (ПК "Maypsu10" - $ 10) (FS) Оптичний привід: Sony Optiarc 24X ($ 24) (FS) HDD: Western Digital 640GB ($ 70) (FS) Корпус: COOLER MASTER 690 ($ 75) Я щось відсутній, чіп AM3 і AM3 варіант плати UD4P таке DDR3, і ви speced DDR2 RAM. http://www.ebuyer.com/search?q=ud4p&x=0&y=0 DDR2 версії тільки AM2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 + і AM3, технічно і той самий сокет: AM3 роботу чіпів в AM2 + плати зі звичайною застереженням про дійсно старі плати не підтримують їх, якщо ви Flash BIOS. AM3 справді менше, ніж Pins AM2 +, тому AM2 + чіпами не буде робота в AM3, а навпаки працює саме тому я рекомендую Раді з AM3 X3 720. Разом з тим, що Рада вигляді завищеного у Великобританії в порівнянні з США, я хотів би подивитися на MA770-UD3, щоб заощадити гроші і палицю в 4890 там, а не тільки за ціною / співвідношення ваги.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Carbon. |