Цитат:
Първоначално Публикувано от прелъстителка Просто намери този форум трудно да обикалям и доста трудно в сравнение с други форуми за публикуване нещата най-вече, когато се опитвате да всъщност се връщаме към форумите веднъж в темата  |
Ако има някакви проблеми, просто PM една МО, момчетата в получер / зелено в долната част на началната страница
Има и навигация "дървото" на върха, която можете да имате достъп до форума, началната страница или на предходната категория, която виждат.
Цитат:
Първоначално Публикувано от прелъстителка Както казах, че не съм много по COMP, със сигурност не, когато близо до стандартите на peeps тук, така че ще има пауза sufficed без порицание септември  |
Беше тласък в правилната посока повече от всичко общителен
Цитат:
Първоначално Публикувано от прелъстителка Здравейте, имам син екран проблема, моя компютър е основното показвате this.It трясък и ще опита да рестартира, той отиде толкова далеч, но когато тя трябва да сме на проекта прозорец, на екрана се синьо, след това нищо, ние арго получите по-далече от that.I да погледна в някои от синия екран ремонт неща тук, но ако ти арго добивам то работни как можеш да изтегли нещо, да го поправим?
Както може би ви кажа аз не съм този компютър грамотни и могат да управляват-та основи, но след това аз съм малко по-глупаво нещо елементи.
харесвам помагам, тъй като това е 5-то време, дъщеря ми е разбил на компютъра, другите 4 пъти сме успели да се върви отново, но не и този път. |
Най-доброто нещо, за да направите е да се запише за грешка код намерени в скоби, търси нещо подобно:
0x000000A, 0x000001 т.н.
Ако BSOD не остават за дълго, като се разгледа видеозапис на екрана си и да прекъснете възпроизвеждането на BSOD.
Така или иначе, най-добрият ти залог ще бъде да придобие кода за грешка, така че момчетата, които знаят, че това, което правиш по-добре може да ви помогне.