menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Modrá obrazovka smrti problém

Reply

Thread Nástroje
Old 26.února 2008, 07:28
Nový člen skupiny

Ahoj, mám modrou obrazovku problém, můj hlavní počítač zobrazující this.It zhroutil a my se snažili restart, to šel tak daleko, ale když mám znovu začít okna, pak modrá obrazovka, pak nic, my dotírat dostat jakýkoli dále než that.I se podíval na některé z modré obrazovky věcí na opravu, ale pokud si dotírat dostat pracovních jak si můžete stáhnout něco opravit?

Jak jste si pravděpodobně můžeme říct, že nejsem počítačově gramotní a můžete spravovat století základy, ale za to, že jsem trochu hloupé v něco ele.

Prosím pomozte, jak to je 5. času moje dcera se zhroutil počítač, další 4 krát se nám podařilo dostat ji znovu, ale to není čas.
Old 26. února 2008, 07:38
Administrátor Skupina

Přestěhovala do vlastní vlákno, prosím, do budoucna nejsou únos ostatní.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26.února 2008, 08:41
Nový člen skupiny

Omlouváme se, pokud jsem byl únos jiné, ale to nebylo úmyslné, jen najít toto fórum těžké získat kulaté a poměrně obtížné srovnání s jinými fór pro vyslání do věcí, zejména když se snažíte skutečně dostanete zpět na fóru jednou za vlákno

Jak jsem již řekl, že nejsem velký na comp, to určitě ne-li u normy peeps na doma, takže bude mít přestávku, aniž by postačovala ta důtka
Old 26.února 2008, 08:46
Administrátor Skupina

Je nám líto, ale dejte mi vědět, jak můžu redesign to lépe vyhovovat vašim potřebám.

Nehledě nebylo důtku tak chill out, byl právě vám vědět, jak věci fungují tady.
Old 26.února 2008, 15:40
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal circe View Post
Jen jsem najít toto fórum těžké získat kulaté a poměrně obtížné srovnání s jinými fór pro vyslání do věcí, zejména když se snažíte skutečně dostanete zpět na fóru jednou za vlákno
Pokud se vyskytnou nějaké problémy, prostě PM jeden mod, kluci tučně / zelená v dolní části homepage

K dispozici je také navigace "strom" v horní části, kde máte přístup na fórum homepage nebo předchozí kategorie jste si prohlíželi.

Citace:
Jak jsem již řekl, že nejsem velký na comp, to určitě ne-li u normy peeps na doma, takže bude mít přestávku, aniž by postačovala ta důtka
Vznikl tlak na správném směru více než cokoli matey

Citace:
Ahoj, mám modrou obrazovku problém, můj hlavní počítač zobrazující this.It zhroutil a my se snažili restart, to šel tak daleko, ale když mám znovu začít okna, pak modrá obrazovka, pak nic, my dotírat dostat jakýkoli dále než that.I se podíval na některé z modré obrazovky věcí na opravu, ale pokud si dotírat dostat pracovních jak si můžete stáhnout něco opravit?

Jak jste si pravděpodobně můžeme říct, že nejsem počítačově gramotní a můžete spravovat století základy, ale za to, že jsem trochu hloupé v něco ele.

Prosím pomozte, jak to je 5. času moje dcera se zhroutil počítač, další 4 krát se nám podařilo dostat ji znovu, ale to není čas.
Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je napsat kód chyby zjištěné v závorkách, a to asi takhle:

0x000000A, etc 0x000001

Pokud BSOD nepřišla o dlouhodobě zvažovat video obrazovky a pozastavení přehrávání na BSOD.

Ať tak či onak, bude nejlepší sázka bude nabývat na chybu kódu, takže chlapi, kteří vědí, co zrovna děláte mohli lépe pomoci.

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Opravdu Divný Modrá obrazovka smrti Problém ........ chaoscreater Operační systémy Windows 3 13. července 2009 08:34
Modrá obrazovka smrti Problém - Nouzový režim nefunguje Adolfoutor Obecné Hardware Chat 3 13. února 2009 15:45
Modrá obrazovka smrti! Cloud123 Obecné Hardware Chat 5 6. Září 2008 07:06
Modrá obrazovka smrti Demtschuk Operační systémy Windows 8 2. dubna 2008 15:48
Modrá obrazovka smrti! cammochris Drives & Removable Media 2 1. listopadu 2007 00:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.