Citace:
Původně Poslal circe Jen jsem najít toto fórum těžké získat kulaté a poměrně obtížné srovnání s jinými fór pro vyslání do věcí, zejména když se snažíte skutečně dostanete zpět na fóru jednou za vlákno  |
Pokud se vyskytnou nějaké problémy, prostě PM jeden mod, kluci tučně / zelená v dolní části homepage
K dispozici je také navigace "strom" v horní části, kde máte přístup na fórum homepage nebo předchozí kategorie jste si prohlíželi.
Citace:
Původně Poslal circe Jak jsem již řekl, že nejsem velký na comp, to určitě ne-li u normy peeps na doma, takže bude mít přestávku, aniž by postačovala ta důtka  |
Vznikl tlak na správném směru více než cokoli matey
Citace:
Původně Poslal circe Ahoj, mám modrou obrazovku problém, můj hlavní počítač zobrazující this.It zhroutil a my se snažili restart, to šel tak daleko, ale když mám znovu začít okna, pak modrá obrazovka, pak nic, my dotírat dostat jakýkoli dále než that.I se podíval na některé z modré obrazovky věcí na opravu, ale pokud si dotírat dostat pracovních jak si můžete stáhnout něco opravit?
Jak jste si pravděpodobně můžeme říct, že nejsem počítačově gramotní a můžete spravovat století základy, ale za to, že jsem trochu hloupé v něco ele.
Prosím pomozte, jak to je 5. času moje dcera se zhroutil počítač, další 4 krát se nám podařilo dostat ji znovu, ale to není čas. |
Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je napsat kód chyby zjištěné v závorkách, a to asi takhle:
0x000000A, etc 0x000001
Pokud BSOD nepřišla o dlouhodobě zvažovat video obrazovky a pozastavení přehrávání na BSOD.
Ať tak či onak, bude nejlepší sázka bude nabývat na chybu kódu, takže chlapi, kteří vědí, co zrovna děláte mohli lépe pomoci.
Processor (s): AMD 64x2 6000 + | Základní deska: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | Paměť RAM: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt | Grafické karty (s): BFG 8800GTS 320mb OC2 |
Zvuková karta: Palubní | Pevný disk (y): 2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB | Optická mechanika (s): CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 |
Chlazení: Žalman CNPS9700NT | Síť / Internet: duální gigabitovou / 20MB Cable | Monitor (s): 19 "HannsG | Operační systém (y): XP Pro 32Bit |