manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Plavi ekran smrti problem

Reply

Thread Tools
Old 26 veljača 2008, 07:28
Novi član grupe

Default Plavi ekran smrti problem

Hi, Imam problem plavog ekrana, moje glavno računalo prikazujući this.It pala i mi pokušali ponovno, on je otišao tako daleko, ali kad ga je dobio za ponovno pokretanje Windows, plavi ekran ode, onda ništa, mi licemjerje dobiti bilo koju dalje od that.I su pogledali neki plavi ekran na popravak stvari ovdje, ali ako licemjerje dobiti Internet rad kako možeš skinuti nešto da to popravimo?

Kao što vjerojatno možete reći da nisam pismen računalo i može upravljati th osnove, ali nakon što sam malo glupo išta u ele.

molim pomoć, jer je to u 5. put moja kćer je pala na računalo, a druga 4 puta smo je uspio da ga ponovno događa, ali ne i ovaj put.
Old 26. veljača 2008, 07:38
Administrator Group

Premještena na vlastiti thread, molimo Vas da u budućnosti ne kidnapovati drugima.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 veljača 2008, 08:41
Novi član grupe

Žao mi je ako sam bio kidnapovanje drugima, ali da nije bilo namjerno, samo ovaj forum pronaći teško prevariti i jako teško u odnosu na druge forume za postavljanje stvari pogotovo kad pokušavate zapravo dobili natrag na forumima u jednom thread

Kao što sam rekao da nisam veliki na comp, zasigurno ne u blizini, gdje standardima peeps na ovamo, tako da je pauza bi sufficed bez ukor TA
Old 26 veljača 2008, 08:46
Administrator Group

Nažalost, let me know how I can redizajn je bolje da odgovaraju vašim potrebama.

Bez obzira na to nije bio ukor pa polako, samo kako bi Vas obavijestili stvari zaobišli ovdje.
Old 26 veljača 2008, 15:40
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Cirka View Post
Upravo sam naći ovaj forum teško prevariti i jako teško u odnosu na druge forume za postavljanje stvari pogotovo kad pokušavate zapravo dobili natrag na forumima u jednom thread
Ako postoje bilo kakve probleme, jednostavno PM jedan mod, momački podebljano / zeleno na dnu početnu

Tu je i orijentacija "Stablo" na vrhu, pri čemu možete pristupiti na početnoj stranici ili forumu prethodnu kategoriju koju pregledan.

Quote:
Kao što sam rekao da nisam veliki na comp, zasigurno ne u blizini, gdje standardima peeps na ovamo, tako da je pauza bi sufficed bez ukor TA
Bio je gurati u pravom smjeru više od svega drugar

Quote:
Hi, Imam problem plavog ekrana, moje glavno računalo prikazujući this.It pala i mi pokušali ponovno, on je otišao tako daleko, ali kad ga je dobio za ponovno pokretanje Windows, plavi ekran ode, onda ništa, mi licemjerje dobiti bilo koju dalje od that.I su pogledali neki plavi ekran na popravak stvari ovdje, ali ako licemjerje dobiti Internet rad kako možeš skinuti nešto da to popravimo?

Kao što vjerojatno možete reći da nisam pismen računalo i može upravljati th osnove, ali nakon što sam malo glupo išta u ele.

molim pomoć, jer je to u 5. put moja kćer je pala na računalo, a druga 4 puta smo je uspio da ga ponovno događa, ali ne i ovaj put.
Najbolja stvar za to bi bilo zapisati pogrešku kod naći u zagradama, tražeći nešto ovako:

0x000000A, 0x000001, itd.

Ako se ne BSOD boravak na za dugo, razmotriti uzimajući video ekrana i zaustavljanjem za reprodukciju na BSOD.

U svakom slučaju, vaš najbolji kladiti se će biti za sticanje pogrešku pa se kod dečki koji znaju ono što radite bolje pomoći.

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Stvarno Weird Blue Screen of Death Problem ........ chaoscreater Windows Operating Systems 3 13. srpnja 2009 08:34
Blue Screen of Death problem - Safe Mode Not Working Adolfoutor General Hardware Chat 3 13. veljača 2009 15:45
Blue Screen of Death! Cloud123 General Hardware Chat 5 6. Sep 2008 07:06
Blue screen of Death Demtschuk Windows Operating Systems 8 2. travanj 2008 15:48
Plavi ekran smrti .. chilloutcolin PC & konzole Igre 5 16. veljača 2008 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.