Quote:
Originally Posted by Cirka Upravo sam naći ovaj forum teško prevariti i jako teško u odnosu na druge forume za postavljanje stvari pogotovo kad pokušavate zapravo dobili natrag na forumima u jednom thread  |
Ako postoje bilo kakve probleme, jednostavno PM jedan mod, momački podebljano / zeleno na dnu početnu
Tu je i orijentacija "Stablo" na vrhu, pri čemu možete pristupiti na početnoj stranici ili forumu prethodnu kategoriju koju pregledan.
Quote:
Originally Posted by Cirka Kao što sam rekao da nisam veliki na comp, zasigurno ne u blizini, gdje standardima peeps na ovamo, tako da je pauza bi sufficed bez ukor TA  |
Bio je gurati u pravom smjeru više od svega drugar
Quote:
Originally Posted by Cirka Hi, Imam problem plavog ekrana, moje glavno računalo prikazujući this.It pala i mi pokušali ponovno, on je otišao tako daleko, ali kad ga je dobio za ponovno pokretanje Windows, plavi ekran ode, onda ništa, mi licemjerje dobiti bilo koju dalje od that.I su pogledali neki plavi ekran na popravak stvari ovdje, ali ako licemjerje dobiti Internet rad kako možeš skinuti nešto da to popravimo?
Kao što vjerojatno možete reći da nisam pismen računalo i može upravljati th osnove, ali nakon što sam malo glupo išta u ele.
molim pomoć, jer je to u 5. put moja kćer je pala na računalo, a druga 4 puta smo je uspio da ga ponovno događa, ali ne i ovaj put. |
Najbolja stvar za to bi bilo zapisati pogrešku kod naći u zagradama, tražeći nešto ovako:
0x000000A, 0x000001, itd.
Ako se ne BSOD boravak na za dugo, razmotriti uzimajući video ekrana i zaustavljanjem za reprodukciju na BSOD.
U svakom slučaju, vaš najbolji kladiti se će biti za sticanje pogrešku pa se kod dečki koji znaju ono što radite bolje pomoći.
Procesor (i): AMD 64x2 6000 + | Matične ploče: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | RAM memorija: Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Grafička kartica (e): BFG 8800GTS 320MB OC2 |
Sound Card: Onboard | Tvrdi disk (i): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Optički pogon (e): CDRW + DVD-RW [dual layer] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 |
Hlađenje: Zalman CNPS9700NT | Network / Internet: dual Gigabit / kabelski 20mb | Monitor (e): 19 "HannsG | Operacijski sustav (e): XP Pro 32Bit |