![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van egy kék képernyő probléma, a fő megjelenítő számítógép this.It lefagyott és megpróbáltuk újraindítani, ez ment eddig, de ha ez megvan, hogy újra kezdeni ablakon, elment a képernyő kék, akkor sem, mi vidám kap semmilyen tovább that.I nézett volna néhány, a kék képernyő javítási dolog történik itt, de ha cant get it dolgozik, hogyan tud letölteni valamit megjavítani? Amint azt Önök is tudják megmondani, talán nem vagyok, hogy a számítógép és az írástudók is kezelni th alapjait, de azt követően, hogy én vagyok egy kicsit hülye bármi játszanak. kérem, segítsen, mert ez az 5. alkalommal a lányom is lefagyott a számítógép, a másik 4-szer sikerült kapni fog, de most nem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áthelyezve a saját téma, hogy a jövőben kérjük, ne megrabol mások.
| |||
| |||
| Bocs, ha én is útonállás mások, de ez nem volt szándékos, csak nehéz megtalálni ezt a fórumot, hogy kerek és nagyon nehéz összehasonlítani a más fórumok kiküldetésére dolgokat, különösen akkor, amikor ténylegesen próbál visszakerülni a fórumok egyszer egy szál ![]() Mint mondtam nem vagyok az a nagy a kötelező, biztosan nem, ha közel a normák peeps itt, így a szünet lenne elegendő nélkül megrovásra ta |
|
| |||
| |||
| Elnézést, hadd tudják, hogyan tudok redesign jobban megfeleljen az Ön igényeinek. Függetlenül attól, hogy nem így megrovásra nyugi, csak hagyja, tudod, hogy a dolgok itt. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Idézet:
![]() Van egy navigációs "fa" csúcsán, amelynek segítségével megtekinthetjük a fórum honlapjára, vagy az előző kategória nézett. ![]() Idézet:
![]() Idézet:
0x000000A, stb 0x000001 Ha a BSOD nem marad a hosszú, fontolja meg egy videó a képernyő és a szünetek a lejátszás a BSOD. Akárhogy is, a legjobb az lenne, ha fogadást szerez egy hiba kód, így a fiúk, akik tudják, mit csinálnak jobban segít Önnek.