פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מסך כחול של מוות בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 26 פבואר 2008, 07:28
קבוצת חברות חדשות

Default מסך כחול של מוות בעיה

היי, יש לי בעיה מסך כחול, המחשב הראשי שלי הוא מציג this.It קרס ו ניסינו להפעיל מחדש, שזה הלך כל כך רחוק, אבל כאשר הוא צריך להתחיל מחדש חלון, המסך הכחול הלך, אז שום דבר, אנחנו מקבלים כל התחסדות רחוק יותר יש that.I הסתכל חלק מסך כחול לתקן דברים כאן, אבל אם אתה מבין את זה צביעות עובד איך אתה יכול להוריד משהו כדי לתקן את זה??

כפי שאתה בוודאי יכול להגיד כי אני לא יודע קרוא וכתוב המחשב ויכול לנהל th היסודות, אבל אחר כך אני קצת טיפשי ב ele כלום.

אנא עזור כפי זהו הזמן 5 בתי קרס המחשב, השני 4 פעמים, יש לנו הצליח להגיע קורה שוב, אבל לא הפעם.
Old 26 פברואר 2008, 07:38
מנהל קבוצת

הגיע משלך פתיל, בעתיד נא לא לחטוף אחרים.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 פבואר 2008, 08:41
קבוצת חברות חדשות

אני מצטער אם היה לחטיפת אחרים, אבל זה לא היה מכוון, אני פשוט למצוא פורום זה קשה להגיע עגולים ו די קשה לעומת פורומים אחרים של פרסום הדברים במיוחד כאשר אתה מנסה בעצם לחזור לפורום פעם התגובה

כמו שאמרתי אני לא כל כך גדול על comp, בהחלט לא איפה ליד רמת peeps כאן, כל כך טובה היה sufficed ללא תוכחה ta
Old 26 פבואר 2008, 08:46
מנהל קבוצת

סליחה, תן לי לדעת איך אני יכול לעצב מחדש את זה טוב יותר כדי להתאים לצרכיך.

בלי קשר זה לא היה כל כך גערה תרגע, היה פשוט לתת לך לדעת איך דברים לעקוף כאן.
Old 26 פבואר 2008, 15:40
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי circe View Post
אני פשוט למצוא פורום זה קשה להגיע עגולים ו די קשה לעומת פורומים אחרים של פרסום הדברים במיוחד כאשר אתה מנסה בעצם לחזור לפורום פעם התגובה
אם יש בעיה כלשהי, פשוט בערב של "המשרד", החבר 'ה מודגש / ירוק בחלק התחתון של דף הבית

קיים גם ניווט "עץ" בראש, בו אתה יכול לגשת הבית של הפורום או הקודמת בקטגוריות לצפות.

ציטוט:
כמו שאמרתי אני לא כל כך גדול על comp, בהחלט לא איפה ליד רמת peeps כאן, כל כך טובה היה sufficed ללא תוכחה ta
היה לדחוף בכיוון הנכון יותר מכל דבר matey

ציטוט:
היי, יש לי בעיה מסך כחול, המחשב הראשי שלי הוא מציג this.It קרס ו ניסינו להפעיל מחדש, שזה הלך כל כך רחוק, אבל כאשר הוא צריך להתחיל מחדש חלון, המסך הכחול הלך, אז שום דבר, אנחנו מקבלים כל התחסדות רחוק יותר יש that.I הסתכל חלק מסך כחול לתקן דברים כאן, אבל אם אתה מבין את זה צביעות עובד איך אתה יכול להוריד משהו כדי לתקן את זה??

כפי שאתה בוודאי יכול להגיד כי אני לא יודע קרוא וכתוב המחשב ויכול לנהל th היסודות, אבל אחר כך אני קצת טיפשי ב ele כלום.

אנא עזור כפי זהו הזמן 5 בתי קרס המחשב, השני 4 פעמים, יש לנו הצליח להגיע קורה שוב, אבל לא הפעם.
הדבר הטוב ביותר לעשות יהיה כדי לרשום את קוד השגיאה נמצא בתוך סוגריים, מבט משהו כזה:

0x000000A, 0x000001 וכו

BSOD אם לא להישאר ב-ארוכת, לוקח בחשבון וידאו של המסך וכן את השהיית ההשמעה על BSOD.

כך או כך, הפתרון הטוב ביותר יהיה לרכוש קוד שגיאה אז החבר 'ה מי יודע מה הם יכולים לעשות יותר טוב לסייע לך.

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.