![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי בעיה מסך כחול, המחשב הראשי שלי הוא מציג this.It קרס ו ניסינו להפעיל מחדש, שזה הלך כל כך רחוק, אבל כאשר הוא צריך להתחיל מחדש חלון, המסך הכחול הלך, אז שום דבר, אנחנו מקבלים כל התחסדות רחוק יותר יש that.I הסתכל חלק מסך כחול לתקן דברים כאן, אבל אם אתה מבין את זה צביעות עובד איך אתה יכול להוריד משהו כדי לתקן את זה?? כפי שאתה בוודאי יכול להגיד כי אני לא יודע קרוא וכתוב המחשב ויכול לנהל th היסודות, אבל אחר כך אני קצת טיפשי ב ele כלום. אנא עזור כפי זהו הזמן 5 בתי קרס המחשב, השני 4 פעמים, יש לנו הצליח להגיע קורה שוב, אבל לא הפעם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגיע משלך פתיל, בעתיד נא לא לחטוף אחרים.
| |||
| |||
| אני מצטער אם היה לחטיפת אחרים, אבל זה לא היה מכוון, אני פשוט למצוא פורום זה קשה להגיע עגולים ו די קשה לעומת פורומים אחרים של פרסום הדברים במיוחד כאשר אתה מנסה בעצם לחזור לפורום פעם התגובה ![]() כמו שאמרתי אני לא כל כך גדול על comp, בהחלט לא איפה ליד רמת peeps כאן, כל כך טובה היה sufficed ללא תוכחה ta |
|
| |||
| |||
| סליחה, תן לי לדעת איך אני יכול לעצב מחדש את זה טוב יותר כדי להתאים לצרכיך. בלי קשר זה לא היה כל כך גערה תרגע, היה פשוט לתת לך לדעת איך דברים לעקוף כאן. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| ציטוט:
![]() קיים גם ניווט "עץ" בראש, בו אתה יכול לגשת הבית של הפורום או הקודמת בקטגוריות לצפות. ![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
0x000000A, 0x000001 וכו BSOD אם לא להישאר ב-ארוכת, לוקח בחשבון וידאו של המסך וכן את השהיית ההשמעה על BSOD. כך או כך, הפתרון הטוב ביותר יהיה לרכוש קוד שגיאה אז החבר 'ה מי יודע מה הם יכולים לעשות יותר טוב לסייע לך.