mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Blue Screen of Death problema

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 26, 2008, 07:28
Naujas Narys

Default Blue Screen of Death problema

Sveiki, Turiu problema mėlyname ekrane, mano pagrindinis kompiuteris Parodyta this.It nulūžo ir bandėme paleisti, jis nuėjo taip toli, bet kai jis gavo iš naujo paleisti langą, ekrane išėjo mėlyna, tai nieko, mes Cant Get bet daugiau nei that.I turi pažvelgė kai mėlynas ekranas taisymas apie ką čia, bet jei jūs cant get it working, kaip galite parsisiųsti ką nors pataisyti?

Kaip Jūs tikriausiai pasakys, kad aš ne kompiuterinis raštingumas ir gali valdyti oji pagrindai, bet po to, kad esu šiek tiek kvailas ir nieko Ele.

Prašome padėti, nes tai yra 5. metu mano dukra sudaužė kompiuterį, kitas 4 kartus, mes sugebėjome gauti ji ketina dar kartą, bet ne šį kartą.
Old Vasaris 26, 2008, 07:38
Administrator Grupė

Perkelta į savo temoje, kad ateityje please don't hijack kiti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Vasaris 26, 2008, 08:41
Naujas Narys

Atsiprašau jei buvau užgrobimo kitiems, bet tai buvo ne tyčia, aš tiesiog rasti šiame forume sunku gauti apvalių ir gana sudėtinga, palyginti su kitų forumų parašėte dalykų iki ypač kai bandote tikrai norite grįžti prie Forumai kartą sriegis

Kaip sakiau, kad nesu Didžiojo NPI, tikrai ne kur šalia peeps standartai čia, kad pertraukos pakako be papeikimą ta
Old Vasaris 26, 2008, 08:46
Administrator Grupė

Atsiprašome, leiskite žinoti, kaip aš galiu perdaryti jį geriau patenkinti Jūsų poreikius.

Neatsižvelgiant į tai nebuvo papeikimas, kad chill out, buvo ką tik leidžia jums žinoti, kaip viskas išspręsti čia.
Old Vasaris 26, 2008, 15:40
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Kirkė View Post
Aš tiesiog rasti šiame forume sunku gauti apvalių ir gana sudėtinga, palyginti su kitų forumų parašėte dalykų iki ypač kai bandote tikrai norite grįžti prie Forumai kartą sriegis
Jei yra kokių nors problemų, tiesiog PM mod, paryškinti vaikinai / žalios į pagrindinį puslapį

Taip pat yra navigacijos "medis" viršuje, kur Jūs galite patekti į forumą, puslapio ar ankstesnėje kategorijoje jūs žiūrėjote.

Citata:
Kaip sakiau, kad nesu Didžiojo NPI, tikrai ne kur šalia peeps standartai čia, kad pertraukos pakako be papeikimą ta
Buvo teisinga linkme daugiau nei bet stumti Draugiškas

Citata:
Sveiki, Turiu problema mėlyname ekrane, mano pagrindinis kompiuteris Parodyta this.It nulūžo ir bandėme paleisti, jis nuėjo taip toli, bet kai jis gavo iš naujo paleisti langą, ekrane išėjo mėlyna, tai nieko, mes Cant Get bet daugiau nei that.I turi pažvelgė kai mėlynas ekranas taisymas apie ką čia, bet jei jūs cant get it working, kaip galite parsisiųsti ką nors pataisyti?

Kaip Jūs tikriausiai pasakys, kad aš ne kompiuterinis raštingumas ir gali valdyti oji pagrindai, bet po to, kad esu šiek tiek kvailas ir nieko Ele.

Prašome padėti, nes tai yra 5. metu mano dukra sudaužė kompiuterį, kitas 4 kartus, mes sugebėjome gauti ji ketina dar kartą, bet ne šį kartą.
Geriausia tai būtų rašyti su klaidos kodu rasti skliausteliuose ieškote kažką panašaus į tai:

0x000000A, 0x000001 tt

Jei BSOD neturi likti ilgam, apsvarstyti atsižvelgiant ekrano vaizdo ir sustoja ant BSOD perklausą.

Bet kuriuo atveju, Jūsų Geriausia būtų įsigyti klaidos kodą, kad vaikinai, kurie žino, ką daro, gali geriau padėti Jums.

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Tikrai Weird Blue Screen of Death problema ........ chaoscreater Windows "operacinės sistemos 3 13 liepa 2009 08:34
Blue Screen of Death Problema - Safe Mode neveikia Adolfoutor General Hardware Chat 3 13 vasaris 2009 15:45
Blue Screen of Death! Cloud123 General Hardware Chat 5 6 rugsėjis 2008 07:06
Blue Screen of Death Demtschuk Windows "operacinės sistemos 8 2 balandis 2008 15:48
Blue Screen of Death .. chilloutcolin PC & konsolės Žaidimai 5 16 vasaris 2008 14:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.