![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir zils ekrāns problēma, mans galvenais datoru attēlot this.It avarēja, un mēs mēģinājām to restartēt, tas gāja tik tālu, bet, kad tā saņēma no jauna uzsākt logu, ekrāns aizgāja zils, tad nekas, mēs cant get any tālāk par that.I paskatījos dažus zilo ekrānu remonts lietas šeit, bet ja Jūs nevar iegūt darbu, kā jūs varat lejupielādēt kaut ko labot? Kā jūs varat droši pateikt es neesmu, ka datorprasmju, un tās var pārvaldīt th pamatus, bet pēc tam es esmu stulbs mazliet ar kaut ko ele. Lūdzu palīdziet, jo tas ir 5. laiku mana meita ir crashed dators, kas 4 reizes mums ir izdevies iegūt iet atkal, bet ne šajā laikā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārvietots uz savu pavedienu, turpmāk lūdzu, nolaupīt citiem.
| |||
| |||
| Žēl ja man bija nolaupīšana citiem, bet tas nebija apzināti, es tikai atrast šo forumu grūti apiet un diezgan grūti, salīdzinot ar citiem forumiem for posting lietām up it sevišķi, ja jūs mēģināt faktiski atgriezties uz forumu vienreiz thread ![]() Kā jau teicu neesmu, ka liels par comp, protams, nav, kur netālu no peeps standartu šeit, lai pārtraukums būtu pieticis bez rājienu ta |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet, ļaujiet man zināt, kā es varu pārstrādāt tā labāk atbilstu jūsu vajadzībām. Neatkarīgi no tā nebija rājienu to chill out, bija vienkārši ļaujot jums zināt, kā lietas strādā šeit tuvumā. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Quote:
![]() Ir arī navigācija "koks" ir augšā, ar kuru jūs varat piekļūt forumam lapā vai iepriekšējo kategoriju apskatījāt. ![]() Quote:
![]() Quote:
0x000000A, 0x000001 uc Ja BSOD nepaliek uz ilgu laiku, apsver video ekrāna un pauzes atskaņošanu BSOD. Katrā ziņā, jūsu labākais bet varētu apgūt kļūdas kodu, lai puiši, kuri zina, ko viņi dara labāk palīdzēt jums.
![]() |
|
| Bookmarks |