rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Niebieski ekran śmierci problem

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 lutego 2008, 07:28
Nowe państwa grupy

Default Niebieski ekran śmierci problem

Hi, I have a problem niebieski ekran, komputer jest moim głównym wyświetlania this.It rozbił i próbował ponownie uruchomić, to poszedł tak daleko, ale kiedy dostałem ponownie uruchomić okno, poszedł niebieski ekran, a następnie niczym, my cant get any dalej niż that.I ma spojrzał na niektóre z niebieskim ekranie naprawy rzeczy tutaj, ale jeśli cant get it pracy w jaki sposób można pobrać coś naprawić?

Jak można prawdopodobnie powiedzieć, że nie jestem komputera i mogą zarządzać th podstawy, ale po tym ja jestem trochę głupi w coś ele.

prosimy o pomoc, ponieważ jest to 5 czas moja córka rozbił komputer, inne 4 razy udało nam się go będzie ponownie, ale nie tym razem.
Old 26 luty 2008, 07:38
Administrator Group

Przeniósł się do własnego wątku, w przyszłości proszę nie uprowadzać innych.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 lutego 2008, 08:41
Nowe państwa grupy

Sorry if I was porwanie innych, ale nie było to zamierzone, mogę tylko znaleźć tego forum trudno ominąć i dość trudne w porównaniu do innych forów delegowania rzeczy się szczególnie, gdy chcesz się rzeczywiście dostać z powrotem na forum raz w wątku

Jak powiedziałem, że nie jestem wielkim na komp, gdzie z pewnością nie w pobliżu normy peeps tutaj, więc przerwie to wystarczyłoby bez nagany ta
Old 26 lutego 2008, 08:46
Administrator Group

Niestety, daj mi znać jak mogę redesign lepiej dostosowane do potrzeb klientów.

Niezależnie nie było tak nagany chill out, tylko najmu wiesz jak to działa tutaj.
Old 26 lutego 2008, 15:40
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by CIRCE View Post
Ja po prostu znaleźć tego forum trudno ominąć i dość trudne w porównaniu do innych forów delegowania rzeczy się szczególnie, gdy chcesz się rzeczywiście dostać z powrotem na forum raz w wątku
Jeśli istnieją jakiekolwiek problemy, po prostu PM moda, chłopcy pogrubiony / zielono na dole strony głównej

Istnieje również nawigacji "drzewo" w górę, w którym można uzyskać dostęp do strony głównej forum lub poprzedniej kategorii oglądany.

Cytat:
Jak powiedziałem, że nie jestem wielkim na komp, gdzie z pewnością nie w pobliżu normy peeps tutaj, więc przerwie to wystarczyłoby bez nagany ta
Był remis w dobrym kierunku bardziej niż cokolwiek poufały

Cytat:
Hi, I have a problem niebieski ekran, komputer jest moim głównym wyświetlania this.It rozbił i próbował ponownie uruchomić, to poszedł tak daleko, ale kiedy dostałem ponownie uruchomić okno, poszedł niebieski ekran, a następnie niczym, my cant get any dalej niż that.I ma spojrzał na niektóre z niebieskim ekranie naprawy rzeczy tutaj, ale jeśli cant get it pracy w jaki sposób można pobrać coś naprawić?

Jak można prawdopodobnie powiedzieć, że nie jestem komputera i mogą zarządzać th podstawy, ale po tym ja jestem trochę głupi w coś ele.

prosimy o pomoc, ponieważ jest to 5 czas moja córka rozbił komputer, inne 4 razy udało nam się go będzie ponownie, ale nie tym razem.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby, aby zapisać kod błędu w nawiasach, szukasz czegoś takiego:

0x000000A, 0x000001 itp

Jeśli BSOD nie pozostaje na długo, należy rozważyć podjęcie wideo ekranu i przestankowanie odtwarzanie na BSOD.

Tak czy inaczej, najlepiej byłoby nabyć kod błędu, więc ludzie, którzy wiedzą, co robią lepiej pomóc.

My System: = /

Procesor (y):
AMD 64x2 6000 +
Płyta główna:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamięć RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Karta graficzna (y):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):