Cytat:
Originally Posted by CIRCE Ja po prostu znaleźć tego forum trudno ominąć i dość trudne w porównaniu do innych forów delegowania rzeczy się szczególnie, gdy chcesz się rzeczywiście dostać z powrotem na forum raz w wątku  |
Jeśli istnieją jakiekolwiek problemy, po prostu PM moda, chłopcy pogrubiony / zielono na dole strony głównej
Istnieje również nawigacji "drzewo" w górę, w którym można uzyskać dostęp do strony głównej forum lub poprzedniej kategorii oglądany.
Cytat:
Originally Posted by CIRCE Jak powiedziałem, że nie jestem wielkim na komp, gdzie z pewnością nie w pobliżu normy peeps tutaj, więc przerwie to wystarczyłoby bez nagany ta  |
Był remis w dobrym kierunku bardziej niż cokolwiek poufały
Cytat:
Originally Posted by CIRCE Hi, I have a problem niebieski ekran, komputer jest moim głównym wyświetlania this.It rozbił i próbował ponownie uruchomić, to poszedł tak daleko, ale kiedy dostałem ponownie uruchomić okno, poszedł niebieski ekran, a następnie niczym, my cant get any dalej niż that.I ma spojrzał na niektóre z niebieskim ekranie naprawy rzeczy tutaj, ale jeśli cant get it pracy w jaki sposób można pobrać coś naprawić?
Jak można prawdopodobnie powiedzieć, że nie jestem komputera i mogą zarządzać th podstawy, ale po tym ja jestem trochę głupi w coś ele.
prosimy o pomoc, ponieważ jest to 5 czas moja córka rozbił komputer, inne 4 razy udało nam się go będzie ponownie, ale nie tym razem. |
Najlepszym rozwiązaniem byłoby, aby zapisać kod błędu w nawiasach, szukasz czegoś takiego:
0x000000A, 0x000001 itp
Jeśli BSOD nie pozostaje na długo, należy rozważyć podjęcie wideo ekranu i przestankowanie odtwarzanie na BSOD.
Tak czy inaczej, najlepiej byłoby nabyć kod błędu, więc ludzie, którzy wiedzą, co robią lepiej pomóc.
Procesor (y): AMD 64x2 6000 + | Płyta główna: Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI | Pamięć RAM: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Karta graficzna (y): BFG 8800GTS 320MB OC2 |
Karta dźwiękowa: Onboard | Hard Drive (s): 2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB | Optical Drive (s): CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych] | Case / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 |
Chłodzenie: Zalman CNPS9700NT | Sieć / Internet: dual Gigabit / 20MB Kabel | Monitor (y): 19 "HannsG | Operating System (-y): XP Pro 32bit |