menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Modrá obrazovka smrti problém

Reply

Thread Tools
Old 26.února 2008, 07:28
Nový člen skupiny

Default Modrá obrazovka smrti problém

Ahoj, mám modrú obrazovku problém, môj hlavný počítač zobrazujúci this.It zhroutil a my sa snažili restart, to zašiel tak ďaleko, ale keď mám znovu začať okna, potom modrá obrazovka, potom nic, my dotírat dostať akýkoľvek ďalej ako that.I sa pozrel na niektoré z modrej obrazovky vecí na opravu, ale ak si dotírat dostať pracovných ako si môžete stiahnuť niečo opraviť?

Ako ste si pravdepodobne môžeme povedať, že nejsem počítačovo gramotní a môžete spravovať storočia základy, ale za to, že som trochu hlúpe v niečo ele.

Prosím pomôžte, ako to je 5. času moja dcéra sa zrútil počítač, ďalšie 4 krát sa nám podarilo dostať ju znovu, ale to nie je čas.
Old 26. februára 2008, 07:38
Administrátor Skupina

Presťahovala do vlastnej vlákno, prosím, do budúcnosti nie sú únos ostatné.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26.února 2008, 08:41
Nový člen skupiny

Ospravedlňujeme sa, ak som bol únos iné, ale to nebolo úmyselné, len nájsť toto fórum ťažké získať okrúhle a pomerne ťažké porovnaní s inými fór pre vyslanie do vecí, najmä keď sa snažíte skutočne dostanete späť na fóre raz za vlákno

Ako som už povedal, že nie som veľký na comp, to určite ne-li u normy Peeps na doma, takže bude mať prestávku bez toho, aby postačovala ta pokarhanie
Old 26.února 2008, 08:46
Administrátor Skupina

Je nám ľúto, ale dajte mi vedieť, ako môžem redesign to lepšie vyhovovať vašim potrebám.

Nehledě nebolo pokarhaniu tak chill out, bol práve vám vedieť, ako veci fungujú tady.
Old 26.února 2008, 15:40
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal circa View Post
Len som nájsť toto fórum ťažké získať okrúhle a pomerne ťažké porovnaní s inými fór pre vyslanie do vecí, najmä keď sa snažíte skutočne dostanete späť na fóre raz za vlákno
Ak sa vyskytnú nejaké problémy, prostě PM jeden mod, kluci tučne / zelená v dolnej časti homepage

K dispozícii je tiež navigácia "strom" v hornej časti, kde máte prístup na fórum homepage alebo predchádzajúce kategórie ste si prehliadali.

Citácia:
Ako som už povedal, že nie som veľký na comp, to určite ne-li u normy Peeps na doma, takže bude mať prestávku bez toho, aby postačovala ta pokarhanie
Vznikol tlak na správnom smere viac ako čokoľvek Matey

Citácia:
Ahoj, mám modrú obrazovku problém, môj hlavný počítač zobrazujúci this.It zhroutil a my sa snažili restart, to zašiel tak ďaleko, ale keď mám znovu začať okna, potom modrá obrazovka, potom nic, my dotírat dostať akýkoľvek ďalej ako that.I sa pozrel na niektoré z modrej obrazovky vecí na opravu, ale ak si dotírat dostať pracovných ako si môžete stiahnuť niečo opraviť?

Ako ste si pravdepodobne môžeme povedať, že nejsem počítačovo gramotní a môžete spravovať storočia základy, ale za to, že som trochu hlúpe v niečo ele.

Prosím pomôžte, ako to je 5. času moja dcéra sa zrútil počítač, ďalšie 4 krát sa nám podarilo dostať ju znovu, ale to nie je čas.
Najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je napísať kód chyby zistené v zátvorkách, a to asi takhle:

0x000000A, etc 0x000001

Ak BSOD nepřišla o dlhodobo zvažovať video obrazovky a pozastavenia prehrávania na BSOD.

Či tak alebo onak, bude najlepšie stávka bude nadobúdať na chybu kódu, takže chlapi, ktorí vedia, čo práve robíte mohli lepšie pomôcť.

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.