![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám modrú obrazovku problém, môj hlavný počítač zobrazujúci this.It zhroutil a my sa snažili restart, to zašiel tak ďaleko, ale keď mám znovu začať okna, potom modrá obrazovka, potom nic, my dotírat dostať akýkoľvek ďalej ako that.I sa pozrel na niektoré z modrej obrazovky vecí na opravu, ale ak si dotírat dostať pracovných ako si môžete stiahnuť niečo opraviť? Ako ste si pravdepodobne môžeme povedať, že nejsem počítačovo gramotní a môžete spravovať storočia základy, ale za to, že som trochu hlúpe v niečo ele. Prosím pomôžte, ako to je 5. času moja dcéra sa zrútil počítač, ďalšie 4 krát sa nám podarilo dostať ju znovu, ale to nie je čas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presťahovala do vlastnej vlákno, prosím, do budúcnosti nie sú únos ostatné.
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ak som bol únos iné, ale to nebolo úmyselné, len nájsť toto fórum ťažké získať okrúhle a pomerne ťažké porovnaní s inými fór pre vyslanie do vecí, najmä keď sa snažíte skutočne dostanete späť na fóre raz za vlákno ![]() Ako som už povedal, že nie som veľký na comp, to určite ne-li u normy Peeps na doma, takže bude mať prestávku bez toho, aby postačovala ta pokarhanie |
|
| |||
| |||
| Je nám ľúto, ale dajte mi vedieť, ako môžem redesign to lepšie vyhovovať vašim potrebám. Nehledě nebolo pokarhaniu tak chill out, bol práve vám vedieť, ako veci fungujú tady. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Citácia:
![]() K dispozícii je tiež navigácia "strom" v hornej časti, kde máte prístup na fórum homepage alebo predchádzajúce kategórie ste si prehliadali. ![]() Citácia:
![]() Citácia:
0x000000A, etc 0x000001 Ak BSOD nepřišla o dlhodobo zvažovať video obrazovky a pozastavenia prehrávania na BSOD. Či tak alebo onak, bude najlepšie stávka bude nadobúdať na chybu kódu, takže chlapi, ktorí vedia, čo práve robíte mohli lepšie pomôcť.