мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Плави екран смрти проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Мар 2008, 07:28
Нови члан групе

Default Плави екран смрти проблем

Хи, Имам проблем плавог екрана, моје главно рачунар приказујући тхис.Ит пала и ми покушали поново, он је отишао тако далеко, али кад га је добио за поновно покретање Уиндоус, плави екран оде, онда ништа, ми лицемјерје добити било коју даље од тхат.И су видели неки плави екран на поправку ствари овде, али ако лицемјерје добити то рад како можеш скинути нешто да то поправим?

Као што вероватно можете рећи да нисам писмен рачунар и може управљати тх основа, али након што сам мало глупо било што у еле.

молим помоћ, јер је то у 5. пут моја кћер је пала на рачунар, а друга 4 пута смо је успео да га поново догађа, али не и овај пут.
Old 26. фебруар 2008, 07:38
Администратор Гроуп

Премештена на сопствени тхреад, молимо Вас да у будућности не киднаповати другима.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 26. Мар 2008, 08:41
Нови члан групе

Жао ми је ако сам био киднаповања другима, али да није било намерно, само овај форум за наћи тешко преварити и јако тешко у односу на друге форуме за постављање ствари поготово кад покушавате заправо добили назад на форумима у једном тхреад

Као што сам рекао да нисам велики на цомп, засигурно не у близини, где стандардима пеепс на овамо, тако да је пауза би суффицед без укор ТА
Old 26. Мар 2008, 08:46
Администратор Гроуп

Нажалост, лет ме кноу хоу И цан редизајн је боље да одговарају вашим потребама.

Без обзира на то није био укор па полако, само како би Вас обавестили ствари заобишли овде.
Old 26. Мар 2008, 15:40
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цирка View Post
Управо сам наћи овај форум тешко преварити и јако тешко у односу на друге форуме за постављање ствари поготово кад покушавате заправо добили назад на форумима у једном тхреад
Ако постоје било какве проблеме, једноставно ПМ један мод, момачки задебљано / зелено на дну почетну

Ту је и усмерење "Дрво" на врху, при чему можете приступити на почетној страници или форуму претходну категорију коју прегледан.

Куоте:
Као што сам рекао да нисам велики на цомп, засигурно не у близини, где стандардима пеепс на овамо, тако да је пауза би суффицед без укор ТА
Био је гурати у правом смеру више од свега другар

Куоте:
Хи, Имам проблем плавог екрана, моје главно рачунар приказујући тхис.Ит пала и ми покушали поново, он је отишао тако далеко, али кад га је добио за поновно покретање Уиндоус, плави екран оде, онда ништа, ми лицемјерје добити било коју даље од тхат.И су видели неки плави екран на поправку ствари овде, али ако лицемјерје добити то рад како можеш скинути нешто да то поправим?

Као што вероватно можете рећи да нисам писмен рачунар и може управљати тх основа, али након што сам мало глупо било што у еле.

молим помоћ, јер је то у 5. пут моја кћер је пала на рачунар, а друга 4 пута смо је успео да га поново догађа, али не и овај пут.
Најбоља ствар за то би било записати грешку код наћи у заградама, тражећи нешто овако:

0кс000000А, 0кс000001, итд

Ако се не БСОД боравак на за дуго, размотрити узимајући видео екрана и паузирањем за репродукцију на БСОД.

У сваком случају, ваш најбољи кладити се ће бити за стицање грешку па се код момци који знају оно што радите боље помоћи.

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Стварно Уеирд Блуе Сцреен оф Деатх Проблем ........ цхаосцреатер Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 13. јула 2009 08:34
Блуе Сцреен оф Деатх проблем - Сафе Моде Нот Уоркинг Адолфоутор Генерал Хардуаре Цхат 3 13 фебруар 2009 15:45
Блуе Сцреен оф Деатх! Цлоуд123 Генерал Хардуаре Цхат 5 6. Сеп 2008 07:06
Блуе сцреен оф Деатх Демтсцхук Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 2 април 2008 15:48
Плави екран смрти .. цхиллоутцолин ПЦ & конзоле Игре 5 16 фебруар 2008 14:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц