Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цирка Управо сам наћи овај форум тешко преварити и јако тешко у односу на друге форуме за постављање ствари поготово кад покушавате заправо добили назад на форумима у једном тхреад  |
Ако постоје било какве проблеме, једноставно ПМ један мод, момачки задебљано / зелено на дну почетну
Ту је и усмерење "Дрво" на врху, при чему можете приступити на почетној страници или форуму претходну категорију коју прегледан.
Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цирка Као што сам рекао да нисам велики на цомп, засигурно не у близини, где стандардима пеепс на овамо, тако да је пауза би суффицед без укор ТА  |
Био је гурати у правом смеру више од свега другар
Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цирка Хи, Имам проблем плавог екрана, моје главно рачунар приказујући тхис.Ит пала и ми покушали поново, он је отишао тако далеко, али кад га је добио за поновно покретање Уиндоус, плави екран оде, онда ништа, ми лицемјерје добити било коју даље од тхат.И су видели неки плави екран на поправку ствари овде, али ако лицемјерје добити то рад како можеш скинути нешто да то поправим?
Као што вероватно можете рећи да нисам писмен рачунар и може управљати тх основа, али након што сам мало глупо било што у еле.
молим помоћ, јер је то у 5. пут моја кћер је пала на рачунар, а друга 4 пута смо је успео да га поново догађа, али не и овај пут. |
Најбоља ствар за то би било записати грешку код наћи у заградама, тражећи нешто овако:
0кс000000А, 0кс000001, итд
Ако се не БСОД боравак на за дуго, размотрити узимајући видео екрана и паузирањем за репродукцију на БСОД.
У сваком случају, ваш најбољи кладити се ће бити за стицање грешку па се код момци који знају оно што радите боље помоћи.
Процесор (и): АМД 64кс2 6000 + | Матичне плоче: Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ | РАМ меморија: Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ | Графичка картица (е): БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2 |
Соунд Цард: Онбоард | Тврди диск (и): 2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ | Оптички погон (е): ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер] | Цасе / псу: ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750 |
Хлађење: Залман ЦНПС9700НТ | Нетуорк / Интернет: дуал Гигабит / кабловски 20мб | Монитор (е): 19 "ХаннсГ | Оперативни систем (е): КСП Про 32бит |