![]() |
|
| |||
| |||
| Kaza Merhaba, Ben, benim ana bilgisayar this.It gösteren bir mavi ekran sorunum var ve yeniden başlatmak için çalıştı, bu şimdiye kadar, ama gitmiş zaman başlamak pencere yeniden var, ekran mavi, sonra hiçbir şey, herhangi bir elde cant gitti Eğer elde cant daha fazla that.I bazı Burada mavi ekran tamir şey, ancak baktım ne olabilir onu onarmak için bir şey indirmek? Siz benim anlarım bilgisayar ve okuma yazma inci temel yönetebilirsiniz, ama değilim i şey biraz aptal ele pm sonra. Bu benim kızım olan 5. zamanı yardım lütfen bilgisayar, bunu tekrar başlamak başardı, diğer 4 kere, ancak bu sefer düştü. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kendi iplik için, gelecekte lütfen Taşınmış hırsızlık değil başkaları var.
| |||
| |||
| Maalesef Eğer başkaları Hijacking olduğunu, ama kasıtlı değildi, ben sadece diğer forumlara özellikle şeyler kadar gönderdiğiniz zaman aslında geri Forumlar için bir iplik elde etmeye çalıştığınız için karşılaştırıldığında bu forum ve çok zor dönmek zor bulmak ![]() Gibi Ben bu Zorunlu üzerinde kesinlikle hiçbir yere peeps ve standartlar burada, bu kadar yakın bir mola ve kınama TA olmadan sufficed olurdu harika dedi |
|
| |||
| |||
| Maalesef, bana nasıl daha iyi gereksinimlerinize uyacak şekilde yeniden tasarımı için bildirin. Ne olursa olsun bu kadar dışarı soğuk bir kınama değil, sadece ne kadar şey var iş bildirmiş oldu. |
|
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Alıntı:
![]() Ayrıca üstündeki bir gezinme "ağaç", mademki bu forumu ana sayfa ya da bir önceki kategori ulaşabiliyor görülüyor. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
0x000000A, 0x000001 vs Eğer BSOD sürece, ekranın bir video çekerken düşünün ve BSOD üzerindeki çalma duraklatarak kalmak değildir. Her iki durumda da en iyi şey bu adamlar kim daha iyi yardım edebilir ne yaptığını bilmek bir hata kodu almanız olacaktır.
![]() |
|
| Bookmarks |