менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Синій екран смерті "проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 лютого 2008, 07:28
Нові члени групи

Default Синій екран смерті "проблема

Привіт, у мене є проблема синій екран, на основному комп'ютері відображаються this.It розбився, і ми намагалися, щоб перезавантажити, він зайшов так далеко, але коли він отримав повторно почати вікно, пішов синій екран, то нічого, ми не можемо отримати будь-яку далі that.I дивилися на деякі з синього екрану ремонту речей тут, але Якщо ви не можете отримати його робочої як можна завантажити що-небудь полагодити?

Як ви, ймовірно, може сказати я не той комп'ютерною грамотністю і може керувати й основи, але після цього я трохи дурним в чому еле.

Будь ласка, допоможіть як це 5-й раз моя дочка впала комп'ютера, інші 4 рази нам вдалося отримати це відбувається ще раз, але не цього разу.
Old 26 лютого 2008, 07:38
Адміністратор групи

Переїхав у власний потік, в майбутньому, будь ласка, не викрадення інші.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 лютого 2008, 08:41
Нові члени групи

Вибачте, якщо я угону інші, але це було не навмисно, я просто знайти цього форуму важко обійти і досить важким у порівнянні з іншими форумами для розміщення речей до особливо, коли ви намагаєтеся фактично повернутися до форумів раз в потоці

Як я вже сказав, що я не великий по Comp, звичайно, не коли у стандарти виглядає тут, тому перерву вистачило б без догани Т.А.
Old 26 лютого 2008, 08:46
Адміністратор групи

Вибачте, дайте мені знати, як я можу краще редизайн відповідно до ваших потреб.

Незалежно це не було таким догану Chill Out, було тільки дасть Вам знати, як все це працює в усьому тут.
Old 26 лютого 2008, 15:40
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Кірка View Post
Я просто знайти цього форуму важко обійти і досить важким у порівнянні з іншими форумами для розміщення речей до особливо, коли ви намагаєтеся фактично повернутися до форумів раз в потоці
Якщо є якісь проблеми, просто PM моделювання, хлопці шрифтом / зелені в нижній частині головної сторінки

Існує також навігації "дерево" у верхній частині, в якому Ви можете отримати доступ до головній сторінці форуму або в попередню категорію ви переглядали.

Цитата:
Як я вже сказав, що я не великий по Comp, звичайно, не коли у стандарти виглядає тут, тому перерву вистачило б без догани Т.А.
Був поштовх у правильному напрямку більше, ніж усі товариський

Цитата:
Привіт, у мене є проблема синій екран, на основному комп'ютері відображаються this.It розбився, і ми намагалися, щоб перезавантажити, він зайшов так далеко, але коли він отримав повторно почати вікно, пішов синій екран, то нічого, ми не можемо отримати будь-яку далі that.I дивилися на деякі з синього екрану ремонту речей тут, але Якщо ви не можете отримати його робочої як можна завантажити що-небудь полагодити?

Як ви, ймовірно, може сказати я не той комп'ютерною грамотністю і може керувати й основи, але після цього я трохи дурним в чому еле.

Будь ласка, допоможіть як це 5-й раз моя дочка впала комп'ютера, інші 4 рази нам вдалося отримати це відбувається ще раз, але не цього разу.
Найкраще було б записати код помилки знайдені в дужках, дивлячись на зразок цього:

0x000000A, 0x000001 т.д.

Якщо BSOD не залишитися надовго, розглянути питання про прийняття відео екрані і паузи відтворення на BSOD.

У будь-якому випадку, ваш кращий вибір буде набувати код помилки, так що хлопці, які знають, що вони роблять краще допомогти вам.

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Справді, дивно синій екран смерті проблеми ........ chaoscreater Операційні системи Windows 3 13 липня 2009 08:34
Синій екран смерті "Проблема - в безпечному режимі не працює Adolfoutor Генеральний обладнання чат 3 13 лютого 2009 15:45
Синій екран смерті! Cloud123 Генеральний обладнання чат 5 6 вересня 2008 07:06
Синій екран смерті " Demtschuk Операційні системи Windows 8 2 квітня 2008 15:48
Синій екран смерті .. chilloutcolin PC & консоль Gaming 5 16 лютого 2008 14:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.