Цитата:
Спочатку Написав Кірка Я просто знайти цього форуму важко обійти і досить важким у порівнянні з іншими форумами для розміщення речей до особливо, коли ви намагаєтеся фактично повернутися до форумів раз в потоці  |
Якщо є якісь проблеми, просто PM моделювання, хлопці шрифтом / зелені в нижній частині головної сторінки
Існує також навігації "дерево" у верхній частині, в якому Ви можете отримати доступ до головній сторінці форуму або в попередню категорію ви переглядали.
Цитата:
Спочатку Написав Кірка Як я вже сказав, що я не великий по Comp, звичайно, не коли у стандарти виглядає тут, тому перерву вистачило б без догани Т.А.  |
Був поштовх у правильному напрямку більше, ніж усі товариський
Цитата:
Спочатку Написав Кірка Привіт, у мене є проблема синій екран, на основному комп'ютері відображаються this.It розбився, і ми намагалися, щоб перезавантажити, він зайшов так далеко, але коли він отримав повторно почати вікно, пішов синій екран, то нічого, ми не можемо отримати будь-яку далі that.I дивилися на деякі з синього екрану ремонту речей тут, але Якщо ви не можете отримати його робочої як можна завантажити що-небудь полагодити?
Як ви, ймовірно, може сказати я не той комп'ютерною грамотністю і може керувати й основи, але після цього я трохи дурним в чому еле.
Будь ласка, допоможіть як це 5-й раз моя дочка впала комп'ютера, інші 4 рази нам вдалося отримати це відбувається ще раз, але не цього разу. |
Найкраще було б записати код помилки знайдені в дужках, дивлячись на зразок цього:
0x000000A, 0x000001 т.д.
Якщо BSOD не залишитися надовго, розглянути питання про прийняття відео екрані і паузи відтворення на BSOD.
У будь-якому випадку, ваш кращий вибір буде набувати код помилки, так що хлопці, які знають, що вони роблять краще допомогти вам.
Процесор (и): AMD 64X2 6000 + | Материнська плата: Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi | ОЗУ: Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB | Графічна карта (и): BFG 8800GTS 320MB ОС2 |
Звукова карта: Бортові | Жорсткий диск (и): 2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB | Оптичний привід (и): CDRW + DVD-RW [Dual Layer] | Діло / PSU: CM Stacker832 / Silverstone DA750 |
Охолодження: Залман CNPS9700NT | Мережі / Інтернет: Dual Gigabit / 20MB Кабельні | Монітор (и): 19 "HannsG | Операційна система (и): XP Pro 32Bit |