![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така и на свой ред моя компютър и да го изчиства BIOS не е проблем. веднага след като стане на обувка параван и започва да се зареди прозорец просто умира. IM сигурен, че това има нещо общо с моя твърд диск, тъй като веднага след като започва да тече нещо от нея, тя се изключва. Бих Наистина оценявам помогне. благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Започнете с проверка на феновете, това е вероятно прегряване.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако вие можете да инсталирате Motherboard Monitor (спрени от производство, но ако ви е на дъното на подкрепа списък ...) или SpeedFan / CoreTemp и наблюдава вашата топлина нива по време на сканирането. Ако те стреля по-висока от 50 градуса по Целзий, се притеснявам.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесори зависими. По-голямата част от по-новите процесори са топлинна изключване много по-висок праг от 50c. Като примери, Core2 са добри за около 70 ° C
|
| |||
| |||
| Вие сте прав, аз просто искал да я държи под 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Проверете вентилатора процесора, гарантира, че тя се върти. Ако това не се провери, че кабелът е attatched правилно на дънната ви платка.
2. Тя може да бъде вашия овен. Повече от вероятно това е проблема. Колко sticksm на Рам имаш? Ако имате 2, след което да извадя от слота за 2-ри и просто се опитват да обувка горе с един. Тогава, ако това doesn't работа след замяна тоягата на овен с едно просто извадих. 3. Проверете PSU, колко вата се свързали с това? Дали е sufficiant. Ако имате 3 HDD, един Core 2 Duo и 8800 GT Vid картата работи на 350 вата, а след това този си виновника. Моята система: Персонализирано Вграден v1.2
|
|
| |||
| |||
| аз имам не е имал късмет |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че би могло да бъде вирус, свързани или свързани с температура. Имах Прозорец изключване въпрос веднъж и решава да почистите компютъра си. Вентилаторът е толкова CPU задръстен с мръсотия, че ще остриета едва ход. Също така, топлинна грес между процесора и радиатора са напълно пресъхнали. Аз старателно почистени всичко и се прилагат нови мазнини и системата е нормалното протичане на оттогава. |
|
| |||
| |||
| би могло да бъде един пържен дънната платка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли обувка в безопасен режим?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Обувка Проблем | jemes | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 1-во Окт 2007 05:46 |
| Нуждаете се от помощ за странни обувка проблем | rizse | Общи Хардуер Чат | 3 | 29 Авг 2007 12:09 |
| Обувка Проблем | Tera | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 Aug 2007 04:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |