![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok tak zase já na svém počítači, a to vymaže BIOS žádný problém. jakmile se dostane na spouštěcí obrazovce a začne načítat windows to prostě umře. im celkem jistý, že to má něco společného s mým pevným diskem, protože jakmile začne běžet něco z toho, že se vypne. Já bych ve skutečnosti ocenit pomoc. děkuji ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začněte tím, že kontroly fanoušky, je to asi přehřívání.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud můžete, nainstalujte Motherboard Monitor (ukončeno, ale pokud vaše mobo je na podporu seznam ...) nebo SpeedFan / CoreTemp a sledovat množství tepla během skenování. V případě, že střílet vyšší než 50 stupňů Celsia, je strach.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cpu závislé. Většina novějších procesoru mají tepelné vypnutí práh mnohem vyšší, než 50c. Jako příklady, Core2 jsou dobré pro kolem 70c
|
| |||
| |||
| Máš pravdu, jsem rád, aby to pod 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Zkontrolovat chladič procesoru, aby je to spinning. Pokud není kontrola je kabel attatched správně na základní desce.
2. Mohlo by to být vaše ram. Více než pravděpodobné, je to problém. Kolik sticksm z Ram máš? Máte-li 2, pak se jeden z 2. slotu a spravedlivý namáhat až k bota s jedním. Pak-li, že doesnt práce pak swap dřevo berana, kterou jste si vzal ven. 3. Zkontrolujte, PSU, kolik wattů to prosadit? Je to sufficiant. Máte-li 3 HDD, Core 2 Duo a 8800 GT Vid karta běží na 350 w, pak to je vaše viníkem. Můj systém: Vlastní zástavba v1.2
|
|
| |||
| |||
| jsem zatím neměl štěstí |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to by mohlo být virus příbuzné nebo teplota souvisí. Měl jsem Windows vypnutí problém jednou a rozhodl se čistit počítač. Chladič procesoru byl tak ucpané nečistoty, které by stěží pohnout čepelí. Také termální mazivo mezi CPU a chladič úplně vyschl. Já všechno důkladně vyčistit a použít nové tuku a systém běží hladce Od té doby. |
|
| |||
| |||
| by mohlo být smažený desku? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má startu do nouzového režimu?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. června 2009 22:35 |
| Potíže při spouštění | jemes | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 1 října 2007 05:46 |
| Potřebujete pomoc s podivnou boot problém | rizse | Obecné Hardware Chat | 3 | 29 srpen 2007 12:09 |
| Potíže při spouštění | Tera | Obecné Hardware Chat | 1 | 3. srpna 2007 04:06 |
| Thread Nástroje | |
| |