![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει έτσι τη σειρά μου στον υπολογιστή μου και να καθαρίζει το BIOS δεν υπάρχει πρόβλημα. από τη στιγμή που γίνεται στην οθόνη εκκίνησης και αρχίζει να φορτώσει τα παράθυρα πεθαίνει λίγο. im πολύ σίγουρος ότι αυτό έχει να κάνει με το σκληρό δίσκο μου, διότι από τη στιγμή που αρχίζει να τρέχει κάτι από αυτό, θα σβήνει. Θα εκτιμούσα πραγματικά να βοηθήσουν. σε ευχαριστώ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ξεκινήστε ελέγχοντας τους οπαδούς, είναι πιθανώς η υπερθέρμανση.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εάν μπορείτε, να εγκαταστήσετε το Motherboard Monitor (διακοπεί, αλλά αν mobo σας βρίσκεται στη λίστα υποστήριξη ...) ή SpeedFan / CoreTemp και να παρακολουθεί τα επίπεδα θερμότητας σας κατά τη διάρκεια της σάρωσης. Αν πυροβολούν υψηλότερη από 50 βαθμούς Κελσίου, να ανησυχούμε.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cpu εξαρτάται. Η πλειοψηφία των νεότερων CPU της έχουν ένα θερμικό όριο τερματισμού πολύ υψηλότερο από ό, τι 50γ. Ως παραδείγματα, Core2 είναι καλό για την περιοχή 70γ
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις δίκιο, εγώ ήθελα να το διατηρήσει κάτω από 50.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
1. Ελέγξτε τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή, βεβαιωθείτε ότι είναι γυρίζει. Αν δεν είναι ελέγξτε το καλώδιο είναι attatched σωστά για τη μητρική πλακέτα.
2. Θα μπορούσε να ζευγαρώσει σας. Είναι πολύ πιθανό αυτό είναι το πρόβλημα. Πόσες sticksm μνήμη RAM έχεις; Αν έχετε 2, στη συνέχεια, να λάβει μία από την υποδοχή 2ου και απλά να προσπαθήσουμε να ξεκινήσει με ένα. Στη συνέχεια, αν αυτό doesnt δουλειά swap τότε το ραβδί της μνήμης RAM με αυτό που μόλις έβγαλε. 3. Ελέγξτε το PSU, πόσα βατ κάνει να το θέσω μέσω; Είναι sufficiant. Εάν έχετε 3 HDD, ένα Core 2 Duo και 8800 GT Vid κάρτα τρέχει στο 350watt, thats τότε ένοχος σας. Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω δεν είχε καμία τύχη
|
|
|
|||
|
|||
|
Υποθέτω ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ιός που συνδέονται ή σχετίζονται θερμοκρασία. Είχα έναν υπολογιστή με Windows
shutdown μια φορά το θέμα και αποφάσισε για τον καθαρισμό του υπολογιστή. Τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή ήταν τόσο φραγμένα με χώμα ότι οι λεπίδες θα μόλις κίνηση. Επίσης, η θερμική λίπος μεταξύ της CPU και του απαγωγέα θερμότητας είχε απόλυτα στερέψει. Ι καθαρίζονται σχολαστικά τα πάντα και να εφαρμοστούν νέες λίπος και το σύστημα λειτουργεί ομαλά από τότε. |
|
|
|||
|
|||
|
θα μπορούσε να είναι ένα τηγανητό μητρική πλακέτα;
|
|
|
||||||||||||
|