![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| u redu na taj način ja navrnuti moj računalo i briše BIOS nema problema. čim se dobiva to čizma zaslon i počne učitavanje Windows Internet pravedan umre. im prilično siguran to je nešto za napraviti sa svojim hard disk, jer čim se nešto počinje da teče od njega, to isključuje. JA će stvarno poštovati pomoći. hvala ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start by checking navijača, vjerojatno je pregrijavanje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako možete, instalirati Motherboard Monitor (više se ne proizvodi, ali ako vaš mobo se na podršku liste ...) ili SpeedFan / CoreTemp i pratiti vaše razine topline za vrijeme skeniranja. Ako oni pucati veći od 50 stupnjeva Celzija, biti zabrinut.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Centralna procesorska jedinica ovisna. Većina novijih procesora i imaju toplinsku shutdown prag znatno veća od 50c. Kao primjeri, Core ™ 2 je dobra za oko 70c
|
| |||
| |||
| Imaš pravo, baš kao da sam ga zadržati ispod 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Provjerite CPU ventilator, osigurati da se vrti. Ako nije provjeriti kabel ispravno attatched na svoju matičnu ploču.
2. To bi mogao biti tvoj ovan. Više od vjerojatno je to problem. Koliko sticksm Ram si dobio? Ako imate 2, onda se iz 2. utor i samo pokušati čizma gore sa neki. Onda, ako to rade onda doesnt swap štap za ovna sa onu te upravo izvadio. 3. Provjerite PSU, koliko vata to sprovesti? Je li sufficiant. Ako imate 3 HDD, Core 2 Duo i 8800 GT kartica Vida, trčanje na 350watt, onda taj tvoj krivac. My System: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| imam nije imao sreće |
|
| |||
| |||
| Mislim da bi to moglo eventualno biti virus ili u svezi temperature povezane. Imao sam za sustav Windows shutdown problem jednom i odlučio očistiti računalo. CPU fan je na taj način začepljen zemljom da jedva lopatice bi potez. Također, termalni mast između CPU i hlađenje potpuno je presušilo. I temeljito očistiti sve i primjenjuju nove masti i sistem je trčanje glatko od tada. |
|
| |||
| |||
| mogla biti pržena matičnu ploču? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li to čizma u Siguran Način!
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot | elanorbreton | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 15:10 |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Boot problem | jemes | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 1. listopad 2007 05:46 |
| Trebate li pomoć s čudnim boot problem | rizse | General Hardware Chat | 3 | 29. kolovoz 2007 12:09 |
| Boot problem | Tera | General Hardware Chat | 1 | 3. kolovoz 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |