![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| rendben van tehát én bekapcsolom a számítógépet, és törli a BIOS-ban nincs probléma. amint megkapja a boot képernyő és elkezdi betölteni a Windows egyszerűen csak meghal. im szép benne, hogy ez valami köze az én merevlemezt, mert amint indul valami belőle, akkor kialszik. I would really appreciate help. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start ellenőrzésével rajongók, valószínűleg túlmelegedett.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha tudod, telepítse Motherboard Monitor (megszűnt, de ha mobo van a támogatási listán ...) vagy a SpeedFan / CoreTemp és ellenőriznie kell a hő szintjén az ellenőrzés során. Ha lő magasabb 50 Celsius fok, a aggódnak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cpu-függő. A legtöbb újabb CPU-egy termikus shutdown küszöb jóval magasabb, mint a 50c. Példaként Core2's jók kb 70c
|
| |||
| |||
| Igazad van, én csak szeretnék tartani 50 alatt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Ellenőrizze a CPU ventillátor biztosítja, hogy forog. Ha ez nem ellenőrzi a kábel attatched helyesen az alaplap.
2. Ez lehet a ram. Több mint valószínű, ez a probléma. Hány sticksm RAM van? Ha van 2, akkor vesz egyet a 2. nyílásba, és csak megpróbál-hoz csomagtartó megjelöl-val egy. Aztán ha nem dolgozik, akkor a botot a swap-ram az egyik az imént vett ki. 3. Ellenőrizze a tápegység, hogy hány watt megy keresztül jelent ez? Ez sufficiant. Ha van 3 HDD, a Core 2 Duo és 8800 GT-kártya Vid futó 350watt, akkor amit a bűnös. My System: Egyedi Építés v1.2
|
|
| |||
| |||
| i. nem volt szerencséje |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez lehetne vírus kapcsolatban vagy hőmérséklet kapcsolódik. Volt egy Windows shutdown kérdés egyszer, és úgy döntött, hogy tisztítsa meg a számítógépet. A CPU fan volt olyan eltömődött a kosz, hogy a pengék is alig mozdult. Is, a termál zsír között a CPU és a hűtőborda is teljesen kiszáradnak. Én megtisztított mindent és alkalmazott új zsír és a rendszer zökkenőmentesen azóta. |
|
| |||
| |||
| lehetne a sült alaplap? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Does it csomagtartó-ba biztos mód?