![]() |
|
| |||
| |||
| אישור אז להדליק את המחשב שלי והוא מנקה את ה-BIOS אין שום בעיה. ברגע שהיא תקבל את האתחול המסך ומתחיל לטעון חלונות זה פשוט מת. IM זה די בטוח יש משהו לעשות עם כונן קשיח, כי ברגע שהיא מתחילה לפעול משהו ממנו, הוא מבטל. אני באמת מעריך את העזרה. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התחל על ידי סימון אוהדים, זה כנראה overheating.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה יכול, לוח האם להתקין צג (discontinued, אבל אם הוא mobo על תמיכה ברשימה ...) או SpeedFan / CoreTemp ולבקר את רמות חום במהלך הסריקה. אם הם גבוהים יותר מאשר לירות 50 מעלות צלסיוס, להיות מודאג.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU התלויים. רוב החדשים יותר של CPU יש תרמית הכיבוי סף הרבה יותר גבוה מאשר 50c. כמו דוגמאות, core2 של טובים עבור סביב 70c
|
| |||
| |||
| אתה צודק, אני רק רוצה לשמור את זה מתחת 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. בדוק את CPU מעריץ, להבטיח שהוא מסתובב. אם היא לא לבדוק את כבל attatched כראוי את לוח האם.
2. זה יכול להיות שלך רם. יותר סביר להניח שזה הבעיה. כמה sticksm של ראם יש לך? אם יש לך 2, אז קח אחת מתוך 2 משבצת ופשוט מנסה אתחול עם אחד. אז אם זה עובד אז doesn't להחליף את המקל של רם עם אחד אתה פשוט הוצאתי. 3. בדוק את PSU, כמה וואט עושה את זה דרך לשים? האם זה sufficiant. אם יש לך 3 HDD, א Core 2 Duo ו 8800 GT Vid כרטיס לפעול על 350watt, אז thats עברין שלך. המערכת שלי: אישית בנויה v1.2
|
|
| |||
| |||
| יש לי לא היה מזל |
|
| |||
| |||
| אני מניח שזה יכול להיות וירוס או קרובים קרובים הטמפרטורה. היה לי ב-Windows לאחר כיבוי הבעיה והחליט לנקות את המחשב. מעריץ של CPU היה כל כך סמיך עם עפר כי שרתי Blade היה בקושי זז. כמו כן, תרמית גריז בין CPU והחום כיור היה לגמרי לנשות. אני באופן יסודי ניקו הכל חדש מיושם גריז והמערכת יש לפעול בצורה חלקה מאז. |
|
| |||
| |||
| הוא יכול להיות מטוגן לוח האם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה לתוך האתחול במצב בטוח?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| אתחול בעיה | jemes | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ב -1 אוקטובר 2007 05:46 |
| צריך עזרה עם אתחול בעיה מוזרה | rizse | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 29 אוגוסט 2007 12:09 |
| אתחול בעיה | Tera | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 3rd אוגוסט 2007 04:06 |
| שרשרת כלים | |
| |