![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš savo ruožtu savo kompiuterį ir ją išvalo BIOS no problem. kuo jis pasireiškia prie Boot Screen ir pradeda krauti Windows jis tiesiog miršta. im pretty sure this turi kažką daryti su savo kietąjį diską, nes kai tik ji pradedama skaičiuoti nuo kažko, jis išsijungia. I would really appreciate padėti. ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėkite tikrinti ventiliatorių, jis tikriausiai perkaitimo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei galite, įdiegti Motherboard Monitor (nebegaminama, bet jei jūsų MOBO yra remti sąrašą ...) ar SpeedFan / CoreTemp ir kontroliuoti savo šilumos lygiai per nuskaitymas. Jei jie šaudyti didesnė nei 50 laipsnių Celsijaus, yra neramu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU priklausomi. Naujesnių procesoriaus yra šiluminis uždarymo riba daug didesnė nei 50c dauguma. Kaip pavyzdžius, Core2's yra gerai, apie 70C
|
| |||
| |||
| You're right, aš tik kaip ją išlaikyti žemiau 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Patikrinkite ventiliatoriaus CPU, užtikrinti, kad ji sukasi. Jei jis negali patikrinti kabelis attatched teisingai į savo plokštę.
2. Tai galėtų būti jūsų RAM. Daugiau negu tikėtina tai problema. Kiek sticksm iš Ram Ar turite? Jei turite 2, tada imtis vieno iš 2. lizdą ir pabandykite paleisti iki vieno. Tada jei neveikia, tada swap atminties kortelę su vienu ką tik paėmė. 3. Patikrinkite PSU, kiek vatų jis patekdavo? Ar sufficiant. Jei turite 3 HDD, Intel Core 2 Duo ir 8.800 GT Vid kortelė veikia 350watt, tada thats savo kaltininkas. Mano sistema: Custom Built V1.2
|
|
| |||
| |||
| Aš neturėjo sėkmės |
|
| |||
| |||
| Manau, tai galėtų būti virusas susijęs arba temperatūra susiję. Turėjau Windows sustabdymo klausimą dar kartą ir nusprendė išvalyti kompiuterį. Procesoriaus ventiliatorius buvo taip užsikimšusias su purvo, kad plunksnos būtų vos judėti. Be to, šilumos tepalas tarp CPU ir šilumos šalintuvo buvo visiškai išdžius. Aš kruopščiai nuvalyti viskas ir taikomos naujos riebalai ir sistema sklandžiai šiol. |
|
| |||
| |||
| jį galima kepti plokštę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar įkelti į Safe Mode?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Boot problema | jemes | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 1 spalis 2007 05:46 |
| Reikia pagalbos dėl keisto boot problemos | rizse | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 29, 2007 12:09 |
| Boot problema | Tera | General Hardware Chat | 1 | 3 rugpjūtis 2007 04:06 |
| Temos įrankiai | |
| |