![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK so i nap on meu calculator şi se curăţă BIOS-ul nici o problema. de îndată ce ajunge la ecranul de boot şi începe să se încarce ferestre it chiar moare. IM destul de sigur că acest lucru are ceva de-a face cu meu disc tare, deoarece din momentul în care începe să curgă de ceva de la ea, aceasta se stinge. Aş aprecia cu adevărat de ajutor. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Începeţi prin verificarea fani, este, probabil, supraîncălzire.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă se poate, a instala Motherboard Monitor (scos din vanzare, dar daca placa de baza dvs. este pe lista de sprijin ...) sau SpeedFan / CoreTemp şi să monitorizeze nivelurile de căldură în timpul de scanare. În cazul în care trage mai mare de 50 de grade Celsius, să fie îngrijorat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cpu dependente. Cea mai mare parte a procesorului mai noi au un prag termic shutdown mult mai mare decât 50c. Ca exemple, Core2 lui sunt bune pentru aproximativ 70C
|
| |||
| |||
| Ai dreptate, am dori să-l păstraţi de mai jos 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Verificaţi ventilatorul procesorului, se asigura că se învârte. Dacă nu este verificaţi cablul este attatched corect la placa de baza dumneavoastră.
2. Ar putea fi ram dumneavoastră. Mai mult decât probabil, aceasta este problema. Cât de sticksm mulţi dintre Ram ai? Dacă aveţi 2, apoi lua una din slot 2 si chiar try la spre cizme sus cu unul. Apoi, în cazul în care doesnt work apoi swap stick de RAM cu cea pe care tocmai aţi luat. 3. Verificaţi PSU, câţi waţi nu se pune prin intermediul? Este sufficiant. Dacă aveţi 3 HDD, un Core 2 Duo şi 8800 GT carte de Vid care rulează pe 350watt, apoi thats inculpat dumneavoastră. Sistemul meu: Custom Construit v1.2
|
|
| |||
| |||
| Eu nu au avut nici noroc |
|
| |||
| |||
| Cred ca s-ar putea eventual, să fie legate de virus sau de temperatură conexe. Am avut un Ferestre problemă shutdown, o dată şi a decis să curăţaţi calculator. Ventilatorul CPU a fost atât de înfundate cu noroi pe care lame de-ar muta abia. De asemenea, grăsime termic între CPU şi radiator au uscat complet în sus. Am curăţat totul şi aplicate unsoare noi şi a sistemului de a rula fără probleme de atunci. |
|
| |||
| |||
| ar putea fi o placa de baza prăjit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are cizme into În siguranţă Model?