![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tak zase já na svojom počítači, a to vymaže BIOS žiaden problém. akonáhle sa dostane na spúšťací obrazovke a začne načítavať windows to jednoducho zomrie. im celkom istý, že to má niečo spoločné s mojím pevným diskom, pretože akonáhle začne plynúť niečo z toho, že sa vypne. Ja by som v skutočnosti oceniť pomoc. ďakujem ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začnite tým, že kontroly fanúšikov, je to asi prehrievanie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak môžete, nainštalujte Motherboard Monitor (ukončené, ale ak vaša mobo je na podporu zoznam ...) alebo SpeedFan / CoreTemp a sledovať množstvo tepla počas skenovania. V prípade, že strieľať vyššia ako 50 stupňov Celzia, je strach.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cpu závislé. Väčšina novších procesora majú tepelné vypnutie prah oveľa vyššia, ako 50c. Ako príklady, Core2 sú dobré pre okolo 70c
|
| |||
| |||
| Máš pravdu, som rád, aby to pod 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Skontrolovať chladič procesora, aby je to spinning. Ak nie je kontrola je kábel attatched správne na základnej doske.
2. Mohlo by to byť vaša ram. Viac ako pravdepodobné, je to problém. Koľko sticks z Ram máš? Máte-li 2, potom sa jeden z 2. slotu a spravodlivý namáhať až k topánka s jedným. Pak-li, že doesnt práca potom swap drevo barana, ktorú ste si vzal von. 3. Skontrolujte, PSU, koľko wattov to presadiť? Je to sufficiant. Máte-li 3 HDD, Core 2 Duo a 8800 GT Vid karta beží na 350 w, potom to je vaša vinníkom. Môj systém: Vlastné zástavba v1.2
|
|
| |||
| |||
| som zatiaľ nemal šťastie |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to by mohlo byť vírus príbuzných alebo teplota súvisí. Mal som Windows vypnutie problém raz a rozhodol sa čistiť počítač. Chladič procesora bol tak upchaté nečistoty, ktoré by sotva pohnúť čepeľou. Tiež termálne mazivo medzi CPU a chladič úplne vyschol. Ja všetko dôkladne vyčistiť a použiť nové tuku a systém beží hladko Od tej doby. |
|
| |||
| |||
| by mohlo byť vyprážaný dosku? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má štartu do núdzového režimu?