![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ок па сам скренути на мој рачунар и брише БИОС нема проблема. чим га добије на боот екрану и почиње учитавање Уиндоус Интернет праведан умре. ИМ згодан сигуран то је нешто радити са својим хард диск, јер чим се почне приказивати нешто од тога, он се искључује. Ја бих стварно поштовати помоћ. хвала ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Старт бы цхецкинг навијача, то је вероватно прегрејавања.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако можете, инсталирање матичне плоче Монитор (укинут, али ако ваш мобо је на подршку листи ...) или СпеедФан / ЦореТемп и пратите свој ниво топлоте за време скенирања. Ако они пуцати вишим од 50 степени Целзија, будите забринути.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЦПУ зависна. Већина новијих ЦПУ-а имају Термална обустава рада праг знатно већа од 50ц. Као примери, цоре2 су добре за око 70ц
|
| |||
| |||
| Ти си право, ја исто као да и даље остане испод 50 година. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Проверите ЦПУ фан, уверите се да је предење. Ако се не проверите кабл аттатцхед исправно на своју матичну плочу.
2. То би могао бити ваш ован. Више од вероватно је то проблем. Колико РАМ-а стицксм си добио? Ако још 2, онда се један од 2. место и само пробати за чизма сеттле с неки. Онда, ако да онда се посао суап дрво овна са једне те праведан је узео вањска страна. 3. Проверите псу, колико вати то спровести? Да ли је суффициант. Ако имате 3 ХДД, а цоре 2 дуо и 8800 ГТ Вид картице се приказују на 350уатт, онда тај ваш кривца. Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2
|
|
| |||
| |||
| Ја сам имала среће |
|
| |||
| |||
| Мислим да би могао евентуално да буде вирус или сродне температуре повезане. Имао сам Уиндоус обустава рада проблем једном и одлучили да очистите рачунар. ЦПУ фан је тако зачепљен прљавштину са ножевима да би једва покрет. Такође, термалним маст између ЦПУ и хладјење имао потпуно осушио. И темељно очистити све и примијењене нове масти и систем је трчање глатко откад. |
|
| |||
| |||
| могло би то бити пржена матична плоча? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли то чизма у безбедном начину рада?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Боот проблем | јемес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 1 октобар 2007 05:46 |
| Требате ли помоћ са чудним боот проблем | ризсе | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 29 аугуст 2007 12:09 |
| Боот проблем | Тера | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 3 аугуст 2007 04:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |