![]() |
|
| |||
| |||
| ok benim bilgisayar I Turn öylesine ve BIOS sorun temizler. en kısa zamanda bu önyükleme ekranına alır ve sadece ölür pencere yük başlar. hoş im sure bu benim sert götürmek çünkü en kısa sürede buna bir şey koşmaya başlar ile ilgili bir şey var, o kapatır. Gerçekten yardım bekleriz. teşekkür ederim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fanları kontrol başlayın, muhtemelen aşırı ısınma.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Anakart Monitör yükleyebilirsiniz (ama üretilmiyor eğer mobo destek listesi ... Doğum) veya SpeedFan / CoreTemp ve tarama sırasında ısı seviyesi monitör. Eğer daha yüksek 50 santigrat derece, endişe vur.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cpu bağımlı. Yeni işlemci's termal kapatma eşik çok 50c üstünde olduğu bir çoğunluğu. Örnek olarak, Core2's etrafında 70C için iyidir
|
| |||
| |||
| You're right, sadece 50 aşağıya tutmak istiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. , O iplik sağlamak işlemci fan kontrol edin. Eğer kablosunu kontrol değildir doğru anakarta attatched olduğunu.
2. Sizin ram olabilir. Daha büyük olasılıkla bu sorundur. Nasıl Ram birçok sticksm var? Eğer 2. yuvası ve bir dışarı alalım çizme yukarıya bir deneyin 2 var. O zaman eğer o doesnt iş o zaman sadece çıkardı biri ile RAM sopa takas. 3. PSU, Check kaç does it bağlamak watt? Sufficiant Is it. Eğer 3 HDD, 2 Duo ve 8800 GT Vid kartı 350watt çalışan bir çekirdeğe sahip, sonra suçlu thats. Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili
|
|
| |||
| |||
| i hiç şans oldu |
|
| |||
| |||
| Sanırım o-ebil belki var olmak virüs ilgili veya sıcaklık ilgili. Bir pencere vardı kapanma sorunu bir kez ve bilgisayar temiz karar verdi. CPU fan öyle oldu kir ki bıçakları zorlukla hareket edeceklerdi ile tıkanır. Ayrıca, termal gres CPU ve soğutucu arasında tamamen kurumuştu. Ben her şeyi iyice temizlenmeli ve yeni yağ uygulanmış ve sistemin sorunsuz işlemesi vardır beri. |
|
| |||
| |||
| bir kızarmış anakart olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güvenli modda boot mu?