![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я переходжу на моєму комп'ютері, і вона очищає BIOS не проблема. як тільки він потрапляє в завантажувальний екран і починає завантажувати Windows він просто помре. їм цілком впевнений, це щось робити з мого жорсткого диска, оскільки, як тільки воно починає працювати дещо від нього, він не вимикається. Мені б дуже ціную допомогу. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для початку перевірте вентилятори, ймовірно, це перегрів.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо є можливість, встановіть Motherboard Monitor (випуск припинений, але якщо ваша плат знаходиться на підтримку список ...) або SpeedFan / CoreTemp і відслідковувати рівні тепла під час сканування. Якщо вони стріляють вище 50 градусів Цельсія, у своїх побоюваннях.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cpu залежними. Більшість нові процесори мають теплової поріг виключення набагато вище, ніж 50c. Як приклади, Core2 є гарним близько 70c
|
| |||
| |||
| Ви маєте рацію, я просто хотів, щоб тримати його під 50. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Перевірити вентилятор, переконайтеся, що він обертається. Якщо це не перевірка кабелю attatched правильно вашої материнської плати.
2. Вона може бути вашій пам'яті. Більш ніж ймовірно, проблема саме в цьому. Скільки sticksm Рам у вас є? Якщо у вас є 2, а потім взяти один з 2-й слот і спробуйте завантаження з одного. Тоді, якщо це оленяча шкіра робота поміняйте місцями Stick ОЗУ з одного ви просто дістав. 3. Перевірити БП, скільки ват це покласти до кінця? Хіба значного ". Якщо у вас є 3 HDD, Core 2 Duo і 8800 GT Вид картки працюють на 350watt, то ваш Thats винуватця. Моя система: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| Я не пощастило |
|
| |||
| |||
| Я думаю, вона могла б бути віруси або температура пов'язані між собою. У мене був Windows завершення питання раз і назавжди вирішили для очищення комп'ютера. Вентилятор було так забиті брудом, що лопаті будуть ледь рухатися. Крім того, термопаста між процесором і радіатором був повністю висохли. Я все ретельно очищений і застосовуються нові мастилом і система працюватиме безперебійно до цих пір. |
|
| |||
| |||
| Чи може це бути смажений материнської плати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи має завантажитися в безпечному режимі?