![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имаше не сте сигурни кой форум да публикувате това в толкова просто Реших тук. Ще започнем от началото За 6 месеца преди моето PSU взривиха. Спаркс и дим. Имам приятел, за да го замени и всичко беше наред, докато около 5 седмици преди .. Компютърът е спряло през нощта дойде сутринта на обувка горе, че може да направи една от следните три неща. Колкото по-популярна от тях е на екрана ще заключа и графики изкривена т.е. счупени вертикални черни и сиви линии по екрана. Следващият популярен е компютърът ще обувка и половина път рестартира своята самооценка. Последният ще обувка горе и след това от своя страна му самостоятелно и след това ще се зарежда изобщо. Последният един, ако сменя властта доведе предпазител, че ще дойде отново. Във всички тези ситуации, на 2-рия опит за rebooting, компютърът ще дойде по добре и аз да използвате компютър за 12 часа право да правиш това, което някога си искам, да е играя WoW или просто browing интернет. Едно последно нещо, което трябва да добавите, за промяна на предпазител функционира добре, но аз също бях постави предпазител в това имах по друг повод, взети като вятъра. Всяко посъветва да бъде оценена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Причината за това строителство след смяна мощност води е така, защото сте изключвате машината от мрежата и силата канализация от нея и нещата нулиране.
В бъдеще Просто изключете го за 5 минути, промяна на ръководството, е без значение. Можете 99% имат хардуерна грешка, проверете всички фенове да се уверете, че нищо не е прегряване. Както имаше PSU отида ли ще бъде доста сигурен, че е извършено дънната платка и / или процесора. Време е да опитаме друго ново PSU, в противен случай, че дънната платка после CPU. Моята система: Hybr! Г
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Обувка Проблем | canyonnehastings | Общи Хардуер Чат | 22 | 6 декември 2007 02:18 |
| Обувка Проблем | jemes | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 1-во Окт 2007 05:46 |
| Нуждаете се от помощ за странни обувка проблем | rizse | Общи Хардуер Чат | 3 | 29 Авг 2007 12:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |