menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Potíže při spouštění

Reply

Thread Nástroje
Old 3. srpna 2007, 03:51
Nový člen skupiny

Default Potíže při spouštění

Byla nejste jisti, které fórum na tento post tak si prostě sem.

I'll začít od začátku
O 6 měsíců před mým PSU vybuchla. Jisker a kouře.
Mám přítele, aby jej nahradit a všichni v pořádku, až do přibližně 5 týdny ..
Počítač je přestali přes noc přijde ráno na spustit ho můžete udělat jednu ze tří věcí.
Čím více je populární obrazovky by orámování a grafika zkreslována tj. rozdělené vertikální černé a šedé řádky na obrazovce.
Dalším populárním jeden počítač by zavést a půl cesty přes rebootujte vlastní.
Poslední z nich by se spustit a pak zase své vlastní a pak vypnout nelze spustit vůbec.

Poslední z nich, když jsem změnu moc vést pojistka by to přijde znovu.

Ve všech těchto situacích je 2. pokus o restartem počítače by se na tenký a mohu používat počítač za 12 hodin to, co vůbec chci, je to hrát WoW, nebo jen browing webu.

Poslední, co bych měla přidat na měnící se pojistka to funguje dobře, ale jsem také zjistil, musel jsem dát pojistku ve které jsem při jiné příležitosti přijata jako foukané.

Jakékoliv radit by ocenili.
Old 3. srpna 2007, 04:06
Administrátor Skupina

Default Potíže při spouštění

Důvodem je práce po změnu síly vede je, protože jste odpojení zařízení od sítě a moc kanalizace z ní věci a reset.

V budoucnu jen odpojte ji po dobu 5 minut, změna vedení je irelevantní.

Ty 99% má chyba hardware, zkontrolujte, zda všechny fanoušky, aby se ujistil, nic přehřátí.

Jak jste měli jít PSU bych být docela jisti, že vaše základní deska uskutečněných a / nebo CPU.

Čas zkusit jiný nový PSU, není-li, že základní deska pak CPU.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém rajank Notebooky, Mobily a PDA 0 17. června 2009 22:35
Potíže při spouštění canyonnehastings Obecné Hardware Chat 22 6. Prosinec 2007 02:18
Potíže při spouštění jemes Procesory, základní desky & RAM 3 1 října 2007 05:46
Potřebujete pomoc s podivnou boot problém rizse Obecné Hardware Chat 3 29 srpen 2007 12:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.