μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πρόβλημα εκκίνησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Αυγ. 2007, 03:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα εκκίνησης

Που δεν ήταν σίγουρος για την θέση αυτού του φόρουμ, στο μόλις κατάλαβα εδώ.

Θα ξεκινήσετε από την αρχή
Περίπου 6 μήνες πριν μου μέχρι PSU ανατίναξε. Σπινθήρες και καπνό.
Εχω ένα φίλο για να το αντικαταστήσει, καθώς και όλα ήταν μια χαρά μέχρι περίπου 5 εβδομάδες πριν ..
Ο υπολογιστής είναι αριστερά από όλη τη νύχτα έρθει το πρωί για την εκκίνηση μέχρι που μπορεί να κάνει ένα από τα τρία πράγματα.
Η πιο δημοφιλής είναι η οθόνη θα κλειδώνει μέχρι και τα γραφικά στρεβλώνονται δηλαδή κάθετη σπασμένα μαύρους και γκρι γραμμές στην οθόνη.
Η επόμενη μία δημοφιλής είναι ο υπολογιστής θα εκκίνησης και μισά επανεκκίνηση της αυτορρύθμισης.
Το τελευταίο θα ήταν εκκίνησης μέχρι και στη συνέχεια να γυρίσει την αυτοαξιολόγηση στα ανοικτά και στη συνέχεια, δεν θα ξεκινήσει καθόλου.

Η τελευταία, αν αλλάξω τη δύναμη να οδηγήσει φυτίλι θα έρθει ξανά.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η 2η προσπάθεια για την επανεκκίνηση, ο υπολογιστής θα τεθεί σε πρόστιμο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή για 12 ώρες ευθεία κάνει αυτό που θα ήθελα ποτέ, να είναι αυτό που παίζουν WoW ή απλά browing web.

Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να προσθέσω, για την αλλαγή του φυτίλι λειτουργεί πρόστιμο αλλά διαπίστωσε επίσης είχα θέσει στο φυτίλι που είχα σε άλλη ευκαιρία την οποία, όπως εμφυσημένα.

Κάθε συμβουλεύει θα εκτιμηθεί.
Old 3 Αυγ. 2007, 04:06
Διαχειριστής Ομάδα

Default Πρόβλημα εκκίνησης

Ο λόγος που λειτουργεί μετά την αλλαγή της εξουσίας οδηγεί είναι επειδή είστε αποσυνδέσει το μηχάνημα από το δίκτυο και την εξουσία από τους υπονόμους και να επαναφέρετε τα πράγματα.

Στο μέλλον, τότε αποσυνδέστε για 5 λεπτά, την αλλαγή του μολύβδου είναι άσχετο.

Μπορείτε να έχει το 99% του υλικού υπαιτιότητα, να ελέγχει όλα τα fans να μην τυχόν υπερθέρμανση.

Όπως σας είχε πάει PSU θα ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα έχει πραγματοποιηθεί τη μητρική πλακέτα ή / και CPU.

Ώρα να δοκιμάσετε ένα άλλο νέο PSU, ελλείψει ότι μια μητρική πλακέτα τότε CPU.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.