![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nije bio siguran koji forum za ovaj post u jednostavno shvatio kako ovdje. Ja ću početi od početka Oko 6 months ago moj PSU duhati gore. Iskri i dima. Imam prijatelja ga zamijeniti i sve je u redu sve dok oko 5 tjedana .. Računalo je zaustavljeno preko noći dođu jutra na boot up to možete učiniti jedno od tri stvari. Više popularnih jedan zaslonu će se zaključati i grafika iskrivljenu tj. vertikalna slomljena blacks i sive linije na zaslonu. Sljedeći popularan je računalo bi boot i na pola puta kroz pokretanje svojih samouprave. Zadnja bi to čizma gore i onda skrenete svojim self off i onda ne pali uopće. U posljednja, ako promijenim moć osigurača dovesti je došao bi na ponovno. U svim tim situacijama 2. pokušaj ponovne inicijalizacije operacijskog sust, računalo bi došli na sitno i mogu koristiti računalo za 12 sati ravno što ikad hoću, bilo igrajući WOW ili samo browing webu. Jedna stvar bih trebao dodati, na mijenjanje osigurača Internet utvrde prekid, ali sam i pronašao sam stavio osigurač u da sam na nekom drugom prigodom izvedeni kao otpuhan. Svejedno savjetovati bi bilo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Razlog radi nakon mijenjanja snage vodi je zato što su odspajanje stroj iz struje i snagu izlučivanje iz nje i stvari reset.
U budućnosti jednostavno isključiti ga za 5 min, mijenjanje vodstvo je nevažna. Vi imate 99% hardware fault, provjerite sve fanove da se ništa ne pregrijavanja. Kao što ste imali PSU ići bih biti prilično siguran da ima izvršiti vaše matične ploče i / ili CPU. Vrijeme je za još jedan novi PSU probati, ako nema da matične ploče tada CPU. My System: Hybr! D
|