kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Boot probléma

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 3 2007, 03:51
Új tag Csoport

Default Boot probléma

Nem volt biztos benne, hogy milyen fórum utáni ezt az éppen figured itt.

Én elejétől indul
Körülbelül 6 hónappal ezelőtt én PSU felrobbant. Sparks és a füst.
Van egy barátom, hogy azt, és minden rendben volt addig, amíg körülbelül 5 héttel ezelőtt ..
A számítógép felett marad ki éjszakára jön a reggel a boot fel tud csinálni egy három dolgot.
A népszerűbb az egyik a képernyőn nem zár ki, és a grafika elferdítette azaz függőleges törött fekete és szürke vonalak a képernyőn.
A következő egy népszerű a számítógép nem indítható és félidejénél újraindíthatod a self.
Az utolsó, hogy boot up majd saját magától ki, majd nem indul el egyáltalán.

Az utolsó, ha megváltoztatom a hatalom vezet fuse akkor gyere újra.

Minden ilyen esetben a 2. kísérlet újraindítás, a számítógép jönnek a finom, és én is használja a számítógépet 12 órán keresztül egyenes csinál, amit valaha is akarom, legyen az játszott vagy csak WoW browing interneten.

Egy utolsó dolog, amit meg kell hozzáadni, hogy megváltoztatja a fuse működik jól, de én is találtam volna fel a biztosítékot az, amit már más alkalommal hozott el fújni.

Minden tanácsot lenne méltányol.
Old Augusztus 3 2007, 04:06
Administrator Group

Default Boot probléma

Ennek az az oka, hogy munkálatok után változó erővel is vezet, mert szét a gépet a hálózatról, és a hatalom a csatornába, és a dolgokat állítani.

A jövőben csak húzza ki, hogy az 5 perc, a változó az élen, nem releváns.

Ön 99%-a hardver hibája, ellenőrizze, minden rajongó, hogy biztosan nincs túlmelegedés.

Ahogy azt a PSU megyek én lenne elég biztos, hogy ténylegesen el az alaplap és / vagy CPU.

Idő próbálni egy új PSU, amennyiben ez nem lehetséges, akkor egy alaplap CPU.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul elanorbreton A Windows operációs rendszerek 3 Október 2, 2009 15:10
Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma rajank Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 17. június 2009 22:35
Boot probléma canyonnehastings Általános fémáru Chat 22 6. december 2007 02:18
Boot probléma jemes Processzorok, alaplapok és RAM 3 1. október 2007 05:46
Segítségre van szüksége a furcsa boot probléma rizse Általános fémáru Chat 3 29. augusztus 2007 12:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.