![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem volt biztos benne, hogy milyen fórum utáni ezt az éppen figured itt. Én elejétől indul Körülbelül 6 hónappal ezelőtt én PSU felrobbant. Sparks és a füst. Van egy barátom, hogy azt, és minden rendben volt addig, amíg körülbelül 5 héttel ezelőtt .. A számítógép felett marad ki éjszakára jön a reggel a boot fel tud csinálni egy három dolgot. A népszerűbb az egyik a képernyőn nem zár ki, és a grafika elferdítette azaz függőleges törött fekete és szürke vonalak a képernyőn. A következő egy népszerű a számítógép nem indítható és félidejénél újraindíthatod a self. Az utolsó, hogy boot up majd saját magától ki, majd nem indul el egyáltalán. Az utolsó, ha megváltoztatom a hatalom vezet fuse akkor gyere újra. Minden ilyen esetben a 2. kísérlet újraindítás, a számítógép jönnek a finom, és én is használja a számítógépet 12 órán keresztül egyenes csinál, amit valaha is akarom, legyen az játszott vagy csak WoW browing interneten. Egy utolsó dolog, amit meg kell hozzáadni, hogy megváltoztatja a fuse működik jól, de én is találtam volna fel a biztosítékot az, amit már más alkalommal hozott el fújni. Minden tanácsot lenne méltányol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ennek az az oka, hogy munkálatok után változó erővel is vezet, mert szét a gépet a hálózatról, és a hatalom a csatornába, és a dolgokat állítani.
A jövőben csak húzza ki, hogy az 5 perc, a változó az élen, nem releváns. Ön 99%-a hardver hibája, ellenőrizze, minden rajongó, hogy biztosan nincs túlmelegedés. Ahogy azt a PSU megyek én lenne elég biztos, hogy ténylegesen el az alaplap és / vagy CPU. Idő próbálni egy új PSU, amennyiben ez nem lehetséges, akkor egy alaplap CPU. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul | elanorbreton | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 2, 2009 15:10 |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Boot probléma | canyonnehastings | Általános fémáru Chat | 22 | 6. december 2007 02:18 |
| Boot probléma | jemes | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 1. október 2007 05:46 |
| Segítségre van szüksége a furcsa boot probléma | rizse | Általános fémáru Chat | 3 | 29. augusztus 2007 12:09 |
| Téma eszközök | |
| |