![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nebuvo tikras, kurį forumą rašyti tik ši tiesiog raštuotas čia. Aš į pradžią Apie 6 mėnesiai mano PSU išsprogdino. Kibirkštys ir dūmų. Turiu draugą, kuris pakeis ji ir viskas buvo gerai, kol apie 5 savaites .. Kompiuteris neliktų per naktį atėjo rytą paleisti, ji gali atlikti vieną iš trijų dalykų. Daugiau populiarių vienas ekranas būtų užrakinti ir grafika iškreiptas, ty vertikali atsilaiko juodos ir pilkos linijos ant ekrano. Kitas populiarus vienas kompiuteris galėtų įkelti ir įpusėjus jos paleisti sau. Naujausia ji paleisti, ir tada pasukite į jo savarankiškai išjungti ir tada nebus pradėtas ne visi. Naujausia, jei aš pakeisiu laidą saugiklis ji ateis vėl. Visais šiais atvejais 2. bandymas dėl perkrovimo, kompiuterių ateis su smulkiomis ir galiu naudotis 12 valandų kompiuterio tiesiai ką dar aš noriu, kad ir žaisti WoW ar tiesiog browing internete. Ir paskutinis dalykas, norėčiau papildyti, dėl besikeičiančių saugiklis It works fine, bet aš taip pat nustatė, turėjau įdėti saugiklį, nes aš turėjau kitą kartą išimti, kaip pūsto. Bet pranešti bus įvertintas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priežasties jis dirba po keitimo galia lemia tai, nes esate išjungiant įrenginį iš elektros tinklo ir elektros kanalizaciją iš jo ir viskas iš naujo.
Ateityje tiesiog atjunkite jį 5 min, keičiant švino yra nesvarbus. Jums 99% yra aparatūros gedimas, patikrinti, ar visi ventiliatoriai ir įsitikinti, ar niekas perkaitimo. Kaip jums turėjo PSU pereiti Būčiau labai tikrai ji įvykdytų savo plokštės ir / arba CPU. Laikas pabandyti kitą naują PSU, jei ne tada plokštės procesorius. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Boot problema | canyonnehastings | General Hardware Chat | 22 | 6 gruodis 2007 02:18 |
| Boot problema | jemes | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 1 spalis 2007 05:46 |
| Reikia pagalbos dėl keisto boot problemos | rizse | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 29, 2007 12:09 |
| Temos įrankiai | |
| |