![]() |
|
| |||
| |||
| Nav pārliecināts, kura foruma post tas tik tikko rakstainas šeit. Es sākt no sākuma Apmēram 6 mēnešus pirms manu PSU uzspridzināja. Dzirksteles un dūmus. Man draugam tā jāaizstāj, un naudas sods viss bija līdz aptuveni 5 nedēļas pirms .. Dators ir pārtraukts pa nakti nāk rīta boot up to var darīt vienu no trim lietām. Populārāks no tām ir ekrāna varētu ieslodzīt un grafika izkropļota, ti, vertikālo sadalīti melnās un pelēkās līnijas uz ekrāna. Nākamās populārs viens ir dators būtu boot un eliminācijas ceļu caur reboot savu self. Pēdējais tas zābaku augšu, un tad savukārt tā sevi izslēgt un pēc tam nestartējas vispār. Pēdējais, ja es mainu strāvas vadā drošinātāju tas nāktu atkal. Visās šajās situācijās 2. mēģinājumu rebooting, dators varētu nākt par soda naudu un varu izmantot datoru 12 stundas taisni darīt to, ko kādreiz es gribu būt tas spēlē WoW vai vienkārši browing web. Viens pēdējā lieta, ko es būtu piebilst, to maiņas drošinātāju tas darbojas naudas sodu, bet es arī konstatēts, man bija izvirzīti drošinātāju ka man bija citā gadījumā izņemt kā izpūstas. Jebkurš ieteikt būtu appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iemesla dēļ tā darbojas pēc tam, kad mainās varas rezultātā ir tāpēc, ka jūs esat atvienojot iekārtu no elektrotīkla un jauda notekas no tā, un viss Reset.
Nākotnē tikai atvienojiet to 5 mins, mainot novest, nav nozīmes. Jums 99% ir aparatūras defekts, pārbaudiet visiem ventilatoriem, lai pārliecinātos, nekas nav pārkaršanu. Kā jums bija PSU iet es būtu diezgan pārliecināts, ka tas ir veicis savu mātesplati un / vai CPU. Laiks izmēģināt citu jaunu PSU, ja tas nav iespējams mātesplati tad CPU. Mana sistēma: Hybr! D
|