![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy nie wiesz, który po tym forum, aby w takim właśnie figured tutaj. I'll zacząć od początku O 6 miesięcy temu mój PSU Blew up. Iskier i dymu. Mam znajomego, aby zastąpić go i było wszystko dobrze, aż o 5 tygodni temu .. Komputer jest wykluczony w nocy przyjść rano na rozruchu można wykonać jedną z trzech rzeczy. Im bardziej popularna z nich jest to blokady ekranu i grafiki zakłócona np. pionowe łamane czarne i szare linie na ekranie. Następnym popularnym z nich jest by uruchomić komputer i ponownie uruchomić komputer w połowie drogi przez jego własny rachunek. Ostatni to rozruchu, a następnie skręcić w jego własnym off i wtedy w ogóle nie rozpocząć. W ostatni, jeśli mogę zmienić uprawnienia prowadzić bezpiecznik to się ponownie. We wszystkich tych sytuacjach 2 próbę ponownego uruchamiania, komputer będzie pochodzić na grzywnę i może korzystać z komputera do 12 godzin prosto robi to, co zawsze chcę być to gry WoW lub browing internecie. Ostatnią rzeczą Powinienem dodać, w zmieniających się bezpiecznik to działa dobrze, ale ja również miałem umieścić bezpiecznik w tym miałem innym razem wzięte jako napowietrzane. Wszelkie doradzać będzie doceniany. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powodem działa po zmianie władzy prowadzi się tak, ponieważ jesteś odłączeniu urządzenia od sieci kanalizacyjnych i moc z niego rzeczy i reset.
W przyszłości wystarczy odłączyć go na 5 min, zmieniając prowadzić ma znaczenia. Użytkownik ma 99% wina sprzętu, sprawdzenie wszystkich kibiców, aby upewnić się, nic nie jest przegrzanie. Jak miał PSU przejść Byłbym ładny pewny ona dokonana płyty głównej i / lub procesora. Czas spróbować innego nowego PSU, że płyta nie następnie procesora. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Zakładki |