![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bola nie ste istí, ktoré fórum na tento post tak si jednoducho sem. I'll začať od začiatku O 6 mesiacov pred mojím PSU vybuchla. Iskier a dymu. Mám priateľa, aby ho nahradiť a všetci v poriadku, až do približne 5 týždne .. Počítač je prestali cez noc príde ráno na spustiť ho môžete urobiť jednu z troch vecí. Čím viac je populárny obrazovky by orámovanie a grafika ovplyvnená tj rozdelené vertikálne čiernej a šedej riadky na obrazovke. Ďalším populárnym jeden počítač by zaviesť a pol cesty cez rebootujte vlastné. Posledný z nich by sa spustiť a potom zase svoje vlastné a potom vypnúť nedá spustiť vôbec. Posledná z nich, keď som zmenu moc viesť poistka by to príde znovu. Vo všetkých týchto situáciách je 2. pokus o reštartom počítača by sa na tenký a môžem používať počítač za 12 hodín to, čo vôbec chcem, je to hrať WoW, alebo len browing webe. Posledné, čo by som mala pridať na meniace sa poistka to funguje dobre, ale som tiež zistil, musel som dať poistku v ktorej som pri inej príležitosti prijatá ako fúkané. Akékoľvek radit by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dôvodom je práca po zmenu sily vedie je, pretože ste odpojení zariadenia od siete a moc kanalizácie z nej veci a reset.
V budúcnosti len odpojte ju po dobu 5 minút, zmena vedenia je irelevantné. Ty 99% má chyba hardware, skontrolujte, či všetkých fanúšikov, aby sa ubezpečil, nič prehriatia. Ako ste mali ísť PSU bych byť celkom istí, že vaša základná doska zrealizovaných a / alebo CPU. Čas skúsiť iný nový PSU, není-li, že základná doska potom CPU. Môj systém: Hybr! D
|