![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Није био сигуран који форум за овај пост у једноставно схватио како овде. Ја ћу почети од почетка Око 6 монтхс аго мој псу духати горе. Искра и дима. Имам пријатеља га заменити и све је у реду све док око 5 недеља .. Рачунар је заустављено преко ноћи дођу јутра на боот уп то можете да урадите једно од три ствари. Више популарних један екрану ће се закључати и графика искривљену тј вертикална сломљена блацкс и сиве линије на екрану. Следећи популаран је рачунар би боот и на пола пута кроз покретање својих самоуправе. Последња би то чизма сеттле па онда скренете својим селф офф и онда не пали уопште. У последња, ако променим моћ осигурача довести је дошао би на поново. У свим тим ситуацијама 2. покушај поновног покретања оперативног сушта, рачунар би дошли на ситно и могу користити рачунар за 12 часова равно што икад хоћу, било играјући УОУ или само броуинг Вебу. Једна ствар бих требао додати, на мијењање осигурача то утврде прекид, али сам и пронашао сам ставио осигурач у да сам на неком другом приликом изведени као отпухан. Свеједно саветовати би било поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Разлог ради након мењања снаге води је зато што су одспајање машина из струје и снагу излучивање из ње и ствари ресет.
У будућности једноставно искључити га за 5 мин, мијењање вођство је попатна. Ви имате 99% хардуаре? Тите, проверите све фанове да се ништа не прегрејавања. Као што сте имали псу ићи бих бити прилично сигуран да има извршити ваше матичне плоче и / или ЦПУ. Време је за још један нови псу пробати, ако нема да матичне плоче тада ЦПУ. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема | рајанк | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 17. јуна 2009 22:35 |
| Боот проблем | цаныоннехастингс | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 6 децембар 2007 02:18 |
| Боот проблем | јемес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 1 октобар 2007 05:46 |
| Требате ли помоћ са чудним боот проблем | ризсе | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 29 аугуст 2007 12:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |