![]() |
|
| |||
| |||
| Bu forumda bu yazı emin değil miydi sadece burada düşündüm. Ben başından başlamak edeceğiz Benim PSU hakkında 6 ay önce patladı. Sparks ve duman. Ve değiştirmeniz için iyi 5 hafta kadar önce .. bir arkadaşım var Kadar bu üç şey yapabileceğiniz bilgisayar gece sabah açılış hadi dışı bırakılır. Daha popüler bir ve kilidi de grafik yani dikey kırık siyahlar ve ekranda gri çizgiler bozuk ekran olarak. Bir sonraki popüler bir açılış ve yarı yoldan kendi kendini yeniden doğmuş olan bilgisayardır. Sonuncusu bu da açılış ve daha sonra kendi kendini kapatmak ve sonra da hiç başlamaz. Sonuncusu, eğer tekrar gel de güç kurşun sigorta değiştirin. Tüm bu durumlarda rebootlayana üzerindeki 2. denemesi olarak, bilgisayar iyi hadi ve ben 12 saat bilgisayar kullanabilirsiniz düz ne kadar istediğim, bu WoW veya browing Web oynayacak yapıyorum. Bu güzel eserler ama ben de bu başka bir fırsat şişmiş olarak alınan olan bir sigorta koymak vardı bulunan sigorta değişen benim eklemek gerekir Son bir şey. Herhangi bir mutluluk duyacağız öneririz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü Ana ve güç makine ayırmadan onu çalışmaları nedeni sonra değişen güç neden olduğunu ve şeyleri yeniden dışarı drains.
Gelecekte sadece 5 dakika için, yol değiştirerek bunu çıkarın alakasız olduğunu. Aşırı değilse% 99, tabi bir şey yapmak için tüm fanları kontrol donanım hatası vardır. Gibi bir PSU Ben oldukça bu anakart ve / veya CPU etkilenir emin olur gitmek vardı. Saat, başarısız bir başka yeni PSU denemek için bir anakart sonra işlemci. Benim Sistemi: Hybr! D
|